Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Opilá žena na hradeckém nádraží spadla do kolejiště, vytáhl ji policista

Zhruba na půl hodiny musel být přerušen provoz na frekventované vlakové trati mezi Hradcem a Pardubicemi. V kolejišti se totiž pohybovala silně opilá žena, která v jednu přímo na koleje spadla a nemohla vstát. Ženě pomohl policista, který ji viděl na kamerovém systému.

„Okamžitě informoval operační středisko s požadavkem o zastavení provozu vlaků. Jednalo se o velmi frekventovanou kolej pro vlaky Hradec Králové – Pardubice,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Policista vyběhl ze služebny a s ženou navázal přes plot komunikaci. „Poté, co ji několikrát přikázal opustit zakázaný prostor, se po chvíli zvedla a rozešla se směrem k nádraží, kde po pár ušlých metrech nenadále spadla přímo do kolejiště,“ dodala mluvčí.


Policista se ji vydal na pomoc, kdy musel oběhnout budovu a přes plot se k ní dostat. Ženu, která byla bez viditelného zranění a evidentně pod vlivem alkoholu, z kolejiště vytáhl a poskytl ji první pomoc.

„Čtyřicetiletá žena z Ústeckoorlicka byla podrobena dechové zkoušce. Její výsledek byl ohromující - 3,95 promile alkoholu v dechu. Na místě si ji převzala záchranná služba, která ji převezla do nemocnice,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nádraží, hradec, žena, kolejiště, alkohol, policie, Pardubice, Hradec Králové

VIDEO: Opilá žena na hradeckém nádraží spadla do kolejiště, vytáhl ji policista  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.