Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další tragický úraz v práci. Ve Smiřicích na muže spadlo 14 tun plechu

V Královéhradeckém kraji se stal další tragický pracovní úraz. V sobotu odpoledne zemřel ve výrobním závodě v Kvasinách na Rychnovsku pětadvacetiletý muž. Včera odpoledne spadlo přibližně 14 tun plechu na pracovníka jedné firmy ve Smiřicích, zraněním na místě podlehl.

„Včera 29. ledna krátce po 17. hodině operační důstojník od záchranné služby přijal oznámení o zranění muže v jedné firmě ve Smiřicích. Jednalo se o pětadvacetiletého cizího státního občana, na kterého při práci mělo spadnout cca 14 tun plechu,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Přes veškerou snahu záchranářů, muž na místě na následky zranění zemřel a na místo vzápetí dorazila kriminální policie. „Policisté případ prošetřují jako pracovní úraz a zjišťují, jakým způsobem k tragické události došlo, zda cizím zaviněním či porušením bezpečnostních předpisů. Přesnou příčinu smrti stanoví až nařízená soudní pitva,“ dodala mluvčí. 

Za poslední dny se jedná již o druhý tragický pracovní úraz. V sobotu zemřel ve výrobním závodě v Kvasinách na Rychnovsku rovněž pětadvacetiletý muž.

PSALI JSME: V továrně v Kvasinách zemřel muž, pravděpodobně se jednalo o pracovní úraz 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Policie ČR, úraz, Smiřice, smrt, plech, Královéhradecký kraj, Kvasiny, okres Rychnov nad Kněžnou

Další tragický úraz v práci. Ve Smiřicích na muže spadlo 14 tun plechu  |  Hradecko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.