Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Senioři zazářili v Celostátních sportovních hrách

V červenci se uskutečnily jubilejní 5. Celostátní sportovní hry seniorů s mezinárodní účastí v areálu pražské Policejní akademie. Organizátorem akce byla celorepubliková organizace Senioři České republiky. Soutěže se zúčastnilo celkem 15 osmičlenných družstev. Reprezentační družstvo Královéhradeckého kraje se umístilo na druhém místě.

Celkem 136 sportovců pocházelo nejen z krajů, ale také z Ruska či Polska. Družstva byla složena z osmi členů a zúčastnila se celkem deseti disciplín: běh, hod granátem, šipky, petang, hokej, kroužky, kolečko, golf snag, raketa, bollo ball.

Na prvním místě se umístil tým z Ústeckého kraje, na druhém družstvo z Královéhradeckého kraje a třetí místo obsadil tým z Ruska. Ceny si převzali soutěžící z rukou bývalého československého fotbalisty Antonína Panenky.

Nejlépe se umístila Hana Macháňová ze Smiřic, která získala celkem 6 medailí: tři zlaté, dvě stříbrné a jednu bronzovou. Z mužů se umístil nejvýše Jaroslav Rohlena z Hradce Králové. Úspěšný tým vedl a podporoval kapitán družstva Jan Štěpánek a vedoucím výpravy byl předseda Krajské organizace Jaroslav Groh.

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Štítky družstvo, Královéhradecký kraj, Policejní akademie České republiky v Praze, Česko, Rusko, Antonín Panenka, Polsko, Jan Štěpánek, Ústecký kraj, Smiřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senioři zazářili v Celostátních sportovních hrách  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.