Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na východě Čech zůstanou v provozu poslední sjezdovky

Lyžaři měli v Krkonoších a Orlických horách jednu z posledních možností využít sjezdové tratě. Většina horských středisek končí dneškem provoz nynější sezony. Ještě příští týden se bude lyžovat v Peci pod Sněžkou a na Černé hoře u Janských Lázní, uvedla Zina Plchová ze SkiResortu Černá hora - Pec.

„V obou areálech, na Černé hoře i v Peci pod Sněžkou, se bude lyžovat ještě týden, a to za ceny vedlejší sezóny. Pro lyžaře bude připraveno 25 kilometrů sjezdovek pro denní lyžování," uvedla Plchová. Poslední večerní lyžování SkiResort plánuje na pátek 5. a sobotu 6. dubna na sjezdovce Javor v Peci pod Sněžkou.

Ve Špindlerově Mlýně budou nadále k dispozici areály Hromovka a Svatý Petr. „Rozhodli jsme se, že ve Svatém Petru udržíme provoz do 14. dubna. Hromovka může skončit dříve," řekl vedoucí skiareálu ve Špindlerově Mlýně René Hroneš.

Další střediska v Krkonoších a Orlických horách dnes sezonu končí. V Pardubickém kraji se jako poslední po dnešku uzavřely sjezdovky v Dolní Moravě pod Králickým Sněžníkem. Ostatní areály skončily již dříve.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, rekreace, hory, Královéhradecký kraj, Pardubický kraj, sjezdovka, Černá hora, Česko, Pec pod Sněžkou, Krkonoše, Orlické hory, Janské Lázně, Špindlerův Mlýn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na východě Čech zůstanou v provozu poslední sjezdovky  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.