Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Shiffrinovou a Vlhovou čeká ve Špindlerově Mlýně souboj ve slalomu

Královna sjezdařské sezony Američanka Mikaela Shiffrinová se dnes na Světovém poháru ve Špindlerově Mlýně pokusí oplatit slovenské lyžařce Petře Vlhové porážku z pátečního obřího slalomu. Ve slalomu, jehož první kolo začne v 10:30, má už Shiffrinová jistý zisk malého křišťálového glóbu pro celkovou vítězku disciplíny.

V pátek do Špindlerova Mlýna dorazilo více než osm a půl tisíce diváků a ve Skiareálu převládala slovenština. Obří slalom vyhrála mistryně světa Vlhová s náskokem 11 setin sekundy před Němkou Viktorií Rebensburgovou, Shiffrinová skončila třetí.

Žádná z českých lyžařek se do druhého kola neprobojovala. Ve slalomu se to dnes pokusí napravit Gabriela Capová, Martina Dubovská a Klára Pospíšilová.

Autoři | Foto SKI World Cup Špindlerův Mlýn

Štítky Sport, lyžování, sjezdové, Světový, Špindlerův Mlýn, ženy, slalom, Mikaela Shiffrinová, Petra Vlhová, Viktoria Rebensburgová, Gabriela Capová, Martina Dubovská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Shiffrinovou a Vlhovou čeká ve Špindlerově Mlýně souboj ve slalomu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.