Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Světový pohár lyžařek ve Špindlerově Mlýně dnes začne obřím slalomem

Po osmi letech se dnes do Česka vrátí závody Světového poháru v alpském lyžování. Domácí hvězda sice na startu chybí, přesto fanoušky dnešní obří slalom i sobotní slalom ve Špindlerově Mlýně přitahují. Magnetem je souboj už jisté královny sezony Američanky Mikaely Shiffrinové se Slovenkou Petrou Vlhovou.

V Krkonoších nebude závodit dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká, která točivé disciplíny ve Světovém poháru nejezdí. Specializuje se na rychlostní závody a navíc pojede v sobotu ve švýcarském Scuolu Světový pohár na snowboardu, v němž bojuje o čtvrtý velký křišťálový glóbus za celkový triumf v paralelních disciplínách.

Na startu se objeví pětice českých lyžařek. Obě disciplíny pojedou Gabriela Capová a Martina Dubovská. Kateřina Pauláthová s Terezou Kmochovou je dnes doplní v obřím slalomu a ve slalomu se k nim přidá Klára Pospíšilová. První kolo začne v 10:30, druhé ve 13:30.

Autoři | Foto worldcup2019.cz

Štítky Sport, lyžování, sjezdové, Světový, Špindlerův Mlýn, ženy, světový pohár, obří slalom, Krkonoše, Mikaela Shiffrinová, Petra Vlhová, Česko, Ester Ledecká, Gabriela Capová, Martina Dubovská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světový pohár lyžařek ve Špindlerově Mlýně dnes začne obřím slalomem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.