Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Deblový žebříček vedou tři české tenistky. Světovou jedničkou je stále hradecká rodačka Siniaková

, aktualizováno 26. února 2019, 11:46

Hradecká tenistka Kateřina Siniaková stále vévodí světovému ženskému deblovému žebříčku. Při pohledu na první tři místa v novém vydání přehledu nejlepších hráček jsou navíc k vidění pouze české vlajky. Na druhém místě je Barbora Krejčíková a na bronzové pozici Barbora Strýcová.

Nově třetí hráčka světového deblového žebříčku Barbora Strýcová se na bronzové místo dostala díky triumfu v Dubaji, toto umístění je zárověň jejím životním maximem.

To ale není všechno. V nejlepší světové desítce jsou ještě Andrea Sestini Hlaváčková a Květa Peschkeová, dohromady tak Česko "okupuje" hned první polovinu světové desítky! V první stovce pak najdeme ještě čtyři naše hráčky - Hradeckou, Voráčovou, Šafářovou a Vondroušovou.  

Autoři

Štítky tenis, Siniaková, žebříček, Hradec, Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová, Barbora Krejčíková, tenista, Andrea Sestini Hlaváčková, Květa Peschkeová, Česko, Dubaj

Deblový žebříček vedou tři české tenistky. Světovou jedničkou je stále hradecká rodačka Siniaková  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.