Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čeští florbalisté postoupili do semifinále domácího mistrovství světa, fandit se bude opět i v Hradci

Florbalové mistrovství světa, které se právě odehrává v Praze, spěje k semifinálovým bojům. Čeští sportovci si ve čtvrtfinálovém souboji poradili s týmem Dánska a zvítězili vysoko 10:1. V sobotu tak budou bojovat o postup do finále domácího šampionátu. Všechna zbývající utkání, včetně semifinále s českou účastí, budou promítána v hradecké fanzóně v Gagarinově ulici. Ve čtvrtek tam přišlo zafandit nejvíce diváků ze všech 12 zón, které po republice jsou.

V prostorách tanečního studia STROP v Gagarinově ulici na Slezském Předměstí funguje od 6. prosince krajská fanzóna. Ta je místem, kde všichni sportovní fanoušci mohou společně sledovat vyvrcholení šampionátu a užít si atmosféru při zápasech českého národního týmu ve vyřazovacích bojích. 

První čtvrtfinálové zápasy, včetně českého mače s Dánskem, sledovalo v útrobách tanečního studia podle pořadatelů přibližně 170 fanoušků. Ze všech 12 fanzón po celé České republice byla ta hradecká ve čtvrtek nejlepší v návštěvnosti. Příležitost překonat návštěvnický rekord bude už dnes odpoledne.

Otevírací doba a program

  • pátek 7. 12. od 15:00 do 23:00 (od 15:10 čtvrtfinále, od 18:00 čtvrtfinále, 20:30 - 22:30 Florbalová party)
  • sobota 8. 12. od 12:00 do 22:00 (od 13:00 Kvalifikace o 5.-8. místo, od 16:00 Semifinále, od 19:00 druhé Semifinále)
  • neděle 9. 12. od 10:00 do 19:00 (od 10:00 o 5. místo, od 13:00 utkání o 3. místo, od 16:00 Finále)

Vstup je zdarma. Po celou dobu bude k dispozici v relaxační zóně bar s nejrůznějšími alko i nealko drinky, stánek s pivem, stánek s jídlem, fanshop Českého florbalu a hradeckého klubu, fotostěna, dětské soutěže, malování na obličej, apod. 

Autoři

Štítky fanzóna, florbal, Hradec, mistrovství světa, semifinále, Dánsko, Praha, Česká florbalová unie, Česko, Slezské Předměstí

Čeští florbalisté postoupili do semifinále domácího mistrovství světa, fandit se bude opět i v Hradci  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.