Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

České tenistky opět ovládly Fed Cup, rozhodující bod vybojovala hradecká rodačka Siniaková

České tenistky opět získaly Fed Cup. Na domácí půdě, ve vyprodané pražské O2 Aréně, o tom rozhodla hradecká rodačka Kateřina Siniaková, když přehrála Američanku Sofii Keninovou 7:5, 5:7 a 7:5.

Po dvou výhrách chyběl k vítězství nad Američankami třetí bod, který by výhru Českých hráček zpečetil. Siniaková ho přidala až po téměř čtyřech hodinách hry se Sofií Keninovou.

„Já už nemůžu. Bylo to nahoru, dolů, hrozné nervy. Jsem teď prostě jen strašně ráda, že jsem vyhrála. Byla jsem tak nervózní, že to ani nejde popsat,“ řekla Siniaková ihned po zápase v rozhovoru pro Českou televizi.

Česko se stává doslova fedcupovou velmocí, od roku 2011 slaví už šestý titul. V konečném součtu má na kontě reprezentace pohárů více, celkem jedenáct.

Autoři | Foto robbiesaurus [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Štítky tenis, Fed Cup, Praha, Kateřina Siniaková, Billie Jean King Cup, Sofia Keninová, tenista, O₂ arena, Česká televize, Česko

České tenistky opět ovládly Fed Cup, rozhodující bod vybojovala hradecká rodačka Siniaková  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.