Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ostatní sporty

Kdo uplave v Hradci stovku jakýmkoliv stylem, dostane vstup do bazénu zdarma

Další ročník oblíbené plavecké soutěže je tady. Zúčastnit se bude moci zítra každý. Dějištěm bude plavecký bazén na Eliščině nábřeží. A odměnou bude pro každého vstup do bazénu zdarma.

Ceny skipasů zvedat nebudeme, slibují vlekaři ve SkiResortu Černá hora - Pec

Blíží se konec září a provozovatelé skiareálů už oznamují novinky na další zimu. Ve SkiResortu Černá hora - Pec slibují levnější skipasy pro děti, delší sáňkařskou cestu a nová úspornější sněžná děla.

Gočárovy schody potěší oko cyklofanouška, už méně cestujících v MHD

Hradcem Králové se prožene tradiční závod Gočárovy schody a kvůli tomu dojde také ke změnám v trase linek městské hromadné dopravy. Připravit se na ně musí cestující už tento čtvrtek 28.9.

Špindlerův Mlýn nabídne lyžařům širší modrou sjezdovku a dvě nové

V největším krkonošském lyžařském středisku Špindlerův Mlýn letos začala první etapa plánovaného propojení obou částí areálu. Skiareál Špindlerův Mlýn letos investuje do nadcházející zimní sezony 300 milionů korun.

Na Velkou cenu do Hradce dorazí i olympionik Bábek, registrace je spuštěna

Hradcem Králové se opět prožene tradiční cyklistický závod Velká cena Hradce Králové. Právě byla spuštěna registrace.

Golfisté od nejmenších po zkušené si v Hradci Králové zkusí patování

Na spadnutí je golfová série Benjamin Tour, malí i velcí golfisté se už příští týden sjedou do Hradce králové, aby si mohli vyzkoušet patování, tedy základy tohoto sportu, který se nejen u nás těší velké oblibě.

Běžky jsou stále ve hře, v Krkonoších jsou desítky kilometrů vysněžených stop

Jsme za polovinou března a pořád jsou v kurzu lyže, prkna, skialpy i běžky. V Krkonoších je stále možnost si vybrat z desítek kilometrů běžeckých stop.

Už dvacet let jezdí moto trial, loni se Martin Matějíček blýskl i ve finále Česko Slovensko má talent

Martin Matějíček studuje na Univerzitě Hradec Králové Informační a znalostní management. Asi málokdo by do něj řekl, že je vášnivým jezdcem moto trialu. Po několik ročníků zazářil jako mezinárodní mistr České republiky v třídě Junior a od roku...

Řidiči se musí o víkendu ve Špindlerově mlýně připravit na dopravní omezení

Světový pohár v lyžování žen, který se bude konat o víkendu ve Špindlerově Mlýně, budou provázet mimořádná dopravní opatření. Organizátoři radí jednodenním návštěvníkům, aby auto nechali doma a využili autobusovou dopravu.

Kdo chce, tak si zalyžuje, a to jak v Orlických horách, tak i v Krkonoších.

I přes oblevu se stále dá kvalitně lyžovat. Skiareály v Krkonoších a Orlických horách nabízejí desítky kilometrů upravených sjezdovek. Aktuální informace vlekaři pravidelně doplňují na své webové stránky.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.