Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hradecká vlna fanoušků se tentokrát nekoná. Vlakový zájezd na ligu mistrů nebude

Na české poměry v hokeji dosud něco nevídaného. Stovky fanoušků, kteří jedou podpořit svůj klub v boji v lize mistrů. jenž ve vší upřímností zatím nemá takovou prestiž, jako fotbalová verze. Jenže fanoušci Hradce ukázali, že zájem mají, a stovky z nich se vydali podpořit svůj tým to rakouského Grazu. Ti, kteří plánovali něco podobného v další fázi soutěže, ale budou zklamáni.

Hokejový klub Mountfield Hradec Králové se snažil zajistit přímé vlakové spojení z Hradce do německého Mannheimu, ale bohužel to není technicky možné. Ze strany fanoušků byl opět velký zájem, zvlášť, když se Východočeši poprvé probojoval do osmifinále soutěže. 

Jenže velký vlakový výjezd se tak nekoná a fanoušci se tudíž musí do Mannheimu dostat po vlastní ose. Generální manažer Hradce Aleš Kmoníček ale věří, že hradečtí hokejisté budou mít i tak velkou podporu v zádech. „Těší mě, že má Mannheim výborné divácké zázemí, jeho zápasy navštěvuje průměrně okolo osmi tisíc lidí. Myslím, že by to mohl být dobrý souboj fanoušků. Těším se na to a doufám, že tomu tak bude,“ řekl Kmoníček pro klubový web. 

Již za týden vyzve Mountifeld svého soupeř soupeře od 18. hodin v ČPP aréně. Odveta v Mannheimu bude následovat o týden později. 

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Hokej, Mountfield HK, Hradec Králové, liga mistrů, výjezd, fanoušci, Štýrský Hradec, Mannheim, Mountfield Hradec Králové, Aleš Kmoníček

Hradecká vlna fanoušků se tentokrát nekoná. Vlakový zájezd na ligu mistrů nebude  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.