Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SLEDUJEME: Mountfield se v extralize drží na hranici osmičky, spekuluje se proto o příchodu Vladimíra Růžičky!

Zatímco v Lize mistrů hradečtí hokejisté oslavili v posledním týdnu premiérový postup do vyřazovací části, tak v domácí soutěži to v prvních kolech tak příjemné rozhodně není. Svěřenci hlavního kouče Tomáše Martince se před nedělním zápasem drželi na hranici osmičky, tedy mimo vody přímého postupu do play off. A právě nedělní duel zřejmě rozhodne o pozici momentálního hlavního kouče!

Server iSport.cz přinesl během víkendu zásadní informaci z Mountfieldu HK: Pozice hlavního kouče Tomáše Martince, jenž dostal před minulou sezonou a i v průběhu ni plnou důvěru na několikaletou koncepční práci, už není tak pevná! Ba dokonce visí na vlásku, protože jak iSport uvedl, pokud by se hradeckým hokejistům bodově tento víkend nepovedl, sáhlo by vedení pod Bílou věží k zásadním změnám! 

A ano, jedná se zřejmě o výměnu realizačního týmu. Na lavičku Hradce by se totiž už brzy mohlo postavit v hokejové trenérské branži velké jméno: Vladimír Růžička! Sportovnímu deníku potvrdil už proběhlou oťukávací schůzku i sám šéf královéhradeckého klubu Miroslav Schön. Rozhodne se tak tento víkend, zatímco v pátek Mountfield zvítězil na olomouckém ledě 2:0, v nedělním duelu s posledním Zlínem prohrával po druhé třetině 3:5! 

Jedno je před možná zásadní změnou zřejmé, většina skalních fanoušků hradeckého hokeji by si možná více než reálnou změnu na trenérském postu rozhodně nepřálo.

Autoři | Foto Martin Doležal

Štítky Vladimír Růžička, Mountfield HK, Tomáš Martinec, Mountfield Hradec Králové, Liga mistrů UEFA, PSG Zlín, Bílá věž (Hradec Králové)

SLEDUJEME: Mountfield se v extralize drží na hranici osmičky, spekuluje se proto o příchodu Vladimíra Růžičky!  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.