Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejisté Mountfieldu si vybrali v Třinci pořádnou smůlu!

Hokejová Tipsport Extraliga zavedla ve svém šestém kole hradecké hokejisty do třinecké WERK Aréna. Zde se však Východočechům vůbec nedařilo. Ve statistice střelecké produktivity totiž byl jasně lepší Hradec, několikrát však jen nastřelil brankovou konstrukci Třince, kterému se naopak směrem dopředu zadařilo. Mountfieldu tak po porážce 0:4 končí vítězná série.

Hradečtí sice do utkání nevstoupili vůbec dobře, protože už v první minutě musel při své extraligové premiéře v brance Východočechů Štěpán Lukeš lovit puk z branky. Mountfield se pak dokázal dostat do hry a vpředu být hodně aktivní, kýžená vyrovnávající branka ale nepřišla, a tak znovu úřadoval Třinec. V desáté minutě ho poslal do vedení 2:0 Adamský a hostům se tak bodový zisk vzdálil o ještě více. 

Střelecky první periodu vyhrál Hradec 10:4, druhou dokonce 14:4! Jenomže mu to nebylo vůbec nic platné, jelikož i v prostřední části skórovali pouze domácí. V 26. minutě se prosadil Nestrašil a nově příchozího hradeckého gólmana Marka Mazance pak ještě překonal Gernát. 

Obrovský paradox ve statistikách pak Mountfield vylepšil ještě ve třetí třetině, protože po ni bylo konečné číslo ve střelecké produktivitě 36:13 pro Východočechy. Konečné skóre ale svítilo pro hosty nelichotivé, Třinec se totiž radoval z jasné výhry 4:0, která tak přerušila čtyř zápasovou hradeckou šňůru vítězství.  

HC Oceláři Třinec vs. Mountfield HK 4:0 (2:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Stránský (Roth, Gernát), 10. Adamský (Chmielewski, Polanský), 26. Nestrašil (Roth), 30. Gernát (M. Kovařčík). 

 

Autoři | Foto mountfieldhk.cz

Štítky Tipsport Extraliga, HC Oceláři Třinec, Mountfield HK, Mountfield Hradec Králové, FC Hradec Králové, Extraliga ledního hokeje, hokejista, Štěpán Lukeš, Marek Mazanec

Hokejisté Mountfieldu si vybrali v Třinci pořádnou smůlu!  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.