Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

KHL odmítl, jde do Hradce. Hokejisty posílí obránce Samuelsson

Hradecké hokejisty na konci přípravy trápila marodka v obranných řadách. I proto vedení přistoupila k posílení kádru. Pod Bílou věž přichází švédský obránce s americkým pasem Philip Samuelsson.

„Po nepříjemných zdravotních komplikacích, které potkaly některé naše hráče z obrany, jsme okamžitě začali shánět náhradu. Dostali jsme tip a dobré reference na Philipa, který dlouhou dobu působil v AHL. Je to hráč, který se nám při zranění Tomáše Linharta a Richarda Nedomlela bude hodit,“ řekl hradecký funkcionář Aleš Kmoníček pro klubový web. 

Samuelsson si zahrál i v NHL. V sezóně 2013/14 odehrál pět zápasů v dresu Pittsburgu. Většinu kariéry nicméně strávil v AHL. Švédský rodák měl nabídky i kontinentální hokejové ligy, ale dal přednost právě Hradci Králové. Bude to tak jeho hokejová premiéra v Evropě.

Autoři | Foto allaboutthehabs.com

Štítky Mountfield HK, hokej, Hradec Králové, posila, Philip Samuelsson, Kontinentální hokejová liga, hokejista, Bílá věž (Hradec Králové), American Hockey League, National Hockey League, Tomáš Linhart, Aleš Kmoníček, Richard Nedomlel, Mountfield Hradec Králové

KHL odmítl,  jde do Hradce. Hokejisty posílí obránce Samuelsson  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.