Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Trenér Martinec: Vážíme si toho, že jsme Lize mistrů

Hokejová liga mistrů se blíží a Hradec se na soutěž pilně připravuje. Zatímco v předchozích letech ji Východočeši nebrali příliš vážně, v posledních dvou už je situace jiná. Mountfield chce v konkurenci evropských týmů konečně uspět.

„Moc si toho vážíme a je pro nás velkým úspěchem, že jsme se opět kvalifikovali. Není slabého soupeře a uděláme všechno proto, abychom postoupili ze základní skupiny“, svěřil se trenér Hradce Tomáš Martinec.

Liga mistrů nicméně v předchozím roce v Hradci příliš netáhla. Ze čtveřice českých týmů chodilo na zápasy Východočechů nejméně fanoušků, průměrně 2271 na utkání. 

Hradec Králové se v lize mistrů představí již potřetí. V předchozích dvou ročnících se ale neprobojoval ani jednou ze skupiny. Letos čeká svěřence Tomáše Martince duely s Frölundou, Cardiffem Devils a Grazem 99ers. 

První zápas čeká hradecké hokejisty 30.8 v anglickém Cardiffu. Před domácími fanoušky se poprvé představí 5.9, kdy vyzvou stejného soupeře.

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Hokej, Mountfield HK, Liga mistrů, trenér, Tomáš Martinec, FC Hradec Králové, Liga mistrů UEFA, Hokejová liga mistrů, Mountfield Hradec Králové, Cardiff Devils, Cardiff City FC, Graz 99ers

Trenér Martinec: Vážíme si toho, že jsme  Lize mistrů  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.