Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další zvučný tým z KHL! Mountfield HK vyzve Chabarovsk

Hokejisty Hradce čeká další přípravný turnaj. Po Mountfield Cupu se zúčastní i Memoriálu Zbyňka Kusého, který pořádá Dynamo Pardubice. A hned v prvním utkání je čeká tým z ruské ligy. Před domácími fanoušky vyzvou Amur Chabarovsk.

Pardubice turnaj pořádají již podruhé. V loňském roce se jej účastnily celkem dva celky z KHL. Admiral Vladivostok a Slovan Bratislava, který ale již následující sezónu odehraje ve slovenské extralize. Posledním týmem, který se na turnaji ukázal byl Eisbären Berlin.

Letos čeká fanoušky odlišné složení. Tentokrát je turnaj rozložený na dvě skupiny. Ve skupině A se Hradec utká s Pardubicemi, Bílými Tygry a právě s Amurem. Ve skupině B se představí Vladivostok, HC Košice a Orli Znojmo.

Velký zástup českých reprezentantů

Chabarovsk je již tradičním týmem ruské KHL. Soutěže se účastní od jejího počátku! A v kádru Amuru nechybí ani česká stopa. Tomáš Zohorna a jeho bratr Hynek, Michal Jordán, Marek Langhamer a Ondřej Vitásek. Ti všichni obléknou dres Chabarovsku i v následující sezóně ruské kontinentální ligy a představí se dnes i v Hradci Králové!

Utkání startuje v 18. hodin v ČPP aréně. 

Autoři | Foto

Štítky Hokej, Mountfield HK, Memoriál, KHL, turnaj, Amur Chabarovsk, Kontinentální hokejová liga, Mountfield Hradec Králové, HC Dynamo Pardubice, Zbyněk Kusý, Admiral Vladivostok, HC Slovan Bratislava, Eisbären Berlín, Bílí Tygři Liberec, HC Košice

Další zvučný tým z KHL!  Mountfield HK vyzve Chabarovsk  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.