Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejistům Vrchlabí budou opět vypomáhat Bednář a Hlaváč

Zkušený hokejový útočník Jaroslav Bednář bude i v nadcházející sezoně hrát za druholigové Vrchlabí. Ambicióznímu klubu bude k postupu do první ligy pomáhat i dvojnásobný mistr světa Jan Hlaváč, jenž by měl v dresu Stadionu odehrát kompletní soutěžní ročník.

„Jsou to kluci, kteří mají za sebou obrovské úspěchy, hokej je stále baví a chtějí nám pomoci splnit naše ambiciózní plány," uvedl sportovní manažer Jiří Jakubec na klubovém webu.

Bednář naváže na loňskou sezónu

Dvaačtyřicetiletý Bednář, který loni oficiálně ukončil hráčskou kariéru a působí jako sportovní manažer v extraligovém Hradci Králové, vypomáhal Vrchlabí již v předešlé sezoně. V základní části odehrál osm zápasů s bilancí tří branek a osmi asistencí, v play off poté přidal dalších 14 bodů v jedenácti utkáních. Vrchlabí postoupilo až do finále play off, ve kterém ale prohrálo 2:3 na zápasy se Sokolovem a přišlo o šanci postoupit do první ligy.

„Jarda je člověk, který nerad prohrává a nerad odchází od nedodělané práce. Proto jsme se předběžně dohodli hned po skončení minulé sezony, že pokud mu to pracovní vytížení dovolí, bude u nás pokračovat. Dnes mohu potvrdit, že Jarda u nás bude působit po celou sezonu," uvedl Jakubec.

I stejně starý Hlaváč, jenž s rodinou dosud žil v USA, již ve Vrchlabí hrál. Klubu vypomáhal v závěru sezony 2017/18 a ve 12 zápasech nasbíral 14 bodů. Tentokrát by měl v dresu Stadionu odehrát celý ročník.

Hlaváč se těší

„Honza se letos vrací z USA do Čech a je hodně natěšený, že si ještě zahraje plnohodnotnou sezonu. Připravuje se, a pokud dorazí ve formě, jakou ukázal v předloňské sezoně, bude určitě skvělou posilou," řekl Jakubec a dodal, že Hlaváč se k týmu připojí již koncem srpna.

Manažer Vrchlabí zároveň uvedl, že jen u angažování Bednáře a Hlaváče nezůstane. „Máme připravenou ještě jednu přestupovou bombu, kterou odtajníme tento týden," dodal Jakubec tajemně.

Autoři | Foto HC Vrchlabí

Štítky Sport, hokej, Vrchlabí, Bednář, Hlaváč, Jan Hlaváč, HC Stadion Vrchlabí, Jaroslav Bednář, USA, Mountfield Hradec Králové, HC Baník Sokolov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejistům Vrchlabí budou opět vypomáhat Bednář a Hlaváč  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.