Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mountfield HK opět neporažen. Svěřenci trenéra Martince si poradili se soupeři z Karlových Varů

, aktualizováno 30. září 2018, 20:21

Pod Bílou věž přijela Energie Karlovy Vary. Po roční extraligové pauze, kterou Energie strávila v 1. lize, vyjeli hráči trenéra Martina Pešouta na hradecký led. Domácí svěřenci Tomáše Martince vstupovali do zápasu s touhou prodloužit svou vítěznou sérii, posledních pět zápasů neprohráli. To se jim také podařilo.

1. třetina

Do utkání vstoupili o něco lépe hosté, po necelých dvou minutách napálil Lapšanský břevno. Vzápětí zahrozil Mountfield, když nejprve zakončoval Koukal a poté Chalupa, ani jedna příležitost však neskončila v brance.

V čase 5:49 byl za hákování vyloučen karlovarský Podlipnik a o půl minuty později se domácí radovali z gólu. Brankář Závorka měl zakrytý výhled a Zámorský zelenočernou obranu propálil. 1:0.

Dvě a půl minuty před koncem první části hostujíci "pětka"  chybovala a přečíslení vyústilo v gól. Petr Koukal zvýšil na 2:0. 

První třetina byla v režii domácích, hosté byli prakticky neustále pod tlakem

2. třetina

Začátek druhé třetiny přinesl několik šancí Mountfieldu. Domácí drželi hosty pod tlakem, přesto dokázala Energie snížit. V čase 34:05 pronikl do Maxwellovi svatyně pozdrav od Plutnara. 2:1.

Úsměv na tvářích hloučku fanoušků v zelenočerném ale dlouho nezůstal. Hradeckým stačila minuta a půl a navýšili na 3:1, mezi střelce se zapsal Kukumberg. 

3. třetina

Úvod třetí třetiny přinesl přesilovku domácích, využít ji ale nedokázali. Celých 15 minut a 8 vteřin před koncem točili hradečtí fanoušci šálami nad hlavami počtvrté. Síť branky hostů rozvlnil Tomáš Vincour a stadionem se poté neslo: "Dejte jim bůra!" .

V půlce třetí třetiny dostali hosté šanci v podobě trestného střílení. Tomáš Havránek se nemýlil a snížil na konečných 4:2. 

Mountfield HK - HC Energie Karlovy Vary 4:2

Branky a asistence: 7. Zámorský (Vincour, Rosandić), 18. Koukal (M. Chalupa, Smoleňák), 36. Kukumberg (Bezúch, Vopelka), 45. Vincour (R. Pavlík, Cibulskis) – 35. Plutnar, 51. T. Havránek (TS)

Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Nedomlel, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Š. Havránek – Smoleňák, Koukal (C), M. Chalupa – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Paulovič, Miškář, Rákos (A) – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.

HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Bednář) – Krejčí, Sičák (A), L. Vágner, Podlipnik, Šenkeřík, Kovačevič, Plutnar – Flek, Balán (A), T. Rachůnek – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Gorčík, Skuhravý (C), Lapšanský – Stloukal, Kverka, T. Havránek.

Rozhodčí: Šír, Horák – Kajínek, Zavřel.

Diváci: 4684

Autoři

Štítky hokej, extraliga, Mountfield HK, HC Energie Karlovy Vary, Tomáš Martinec, Mountfield Hradec Králové, Bílá věž (Hradec Králové), Petr Koukal, trenér, Tomáš Vincour, Tomáš Havránek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield HK opět neporažen. Svěřenci trenéra Martince si poradili se soupeři z Karlových Varů  |  Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.