Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hokej

Hokejisté Hradce Králové se v Lize mistrů poperou o postup mezi top čtyřku

O podobný kousek, který se jim povedl ed třemi lety, se dnes pokusí hokejisté Hradce Králové. Do odvety čtvrtfinále play off hokejové Ligy mistrů proti Zugu půjde Hradec znovu po domácí remíze. Pokud chce pomýšlet na postup, musí vyhrát.

Hokejisté Hradce Králové nevyzráli na Novotného a prohráli počtvrté v řadě

Hokejisté Hradce Králové se v extralize dál trápí, ve 24. kole podlehli doma Mladé Boleslavi 0:2 a zaznamenali čtvrtou porážku v řadě. Podruhé za sebou nedali gól, ačkoli střelecky dominovali poměrem 50:15.

Hokejisty Hradce Králové posílí bek Marcel. Přijde na hostování do konce sezony

Hokejisté extraligového Hradce Králové získali novou posilu do obrany. V reakci na marodku v defenzivních řadách a nedávný odchod Richarda Nedomlela do Liberce se Východočeši dohodli na spolupráci s Patrikem Marcelem. Brzy osmadvacetiletý hráč...

Hradečtí Lvi vyřadili v osmifinále Ligy mistrů Färjestad

Hokejisté Hradce Králové porazili v odvetném osmifinále play off Ligy mistrů Färjestad 4:2 v prodloužení a postoupili do čtvrtfinále. O vyřazení úřadujícího švédského šampiona rozhodl v 68. minutě svým druhým dnešním gólem slovenský útočník Lukáš...

Lvi dohání manko, čeká je odveta osmifinále Ligy mistrů

Hokejisté Hradce Králové budou v dnešní odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Färjestadu usilovat o smazání jednobrankového manka a postup mezi nejlepší osmičku. Úvodní utkání v minulém týdnu na ledě švédského celku přes vedení 3:1 prohráli 3:4.

Hokejisté Hradce Králové prohráli v osmifinále LM s Färjestadem 3:4

Hokejisté Hradce Králové prohráli v úvodním osmifinálovém zápase Ligy mistrů na ledě Färjestadu 3:4. Východočeši vedli ve 31. minutě 3:1, ale domácí ještě ve druhé třetině vyrovnali a ve 45. minutě rozhodl obránce Joel Nyström.

Lvi s fanoušky odletěli do Švédska, čeká je osmifinále CHL

Hokejisté Hradce Králové budou ode dneška jako jediní hájit čest českých extraligových klubů ve vyřazovacích bojích Ligy mistrů. V úvodním osmifinále nastoupí v 18:05 v Karlstadu proti švédskému Färjestadu.

Hradecký Nedomlel se stěhuje za Tygry, Liberec posílá náhradu

Reprezentační přestávka v plném proudu a kluby hlásí hráčské zemětřesení. Hradec Králové pouští do Liberce Richarda Nedomlela, opačným směrem míří Mislav Rosandič, který s extraligou právě u Lvů začínal.

Byl to zápas harakiri, řekl po bláznivé přestřelce hrdina Lev

Dohromady patnáct gólů padlo v neuvěřitelném zápase Hradce Králové s Kladnem. Jeho hlavním hrdinou se stal Jakub Lev, který v poslední sekundě základní hrací doby vyrovnal na 7:7 a poté připravil i rozhodující branku v prodloužení pro McCormacka.

Fanoušci hradeckého hokeje poletí s hráči do švédského Karlstadu na Ligu mistrů

Fanoušky hradeckého hokeje čeká další příležitost užít si speciální zájezd s celým týmem Mountfieldu. Po vlakovém zájezdu do Berlína se vyrazí za Ligou mistrů (CHL) do švédského Karlstadu. Tentokrát se nepojede po kolejích. Objednaný je letecký...

Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.