Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokej

Hradečtí hokejisté přepisují historii, pod Bílou věží startuje extraligové finále

Nečekaně až čtvrtý a šestý tým po základní části hokejové extraligy, Hradec Králové a Třinec, dnes zahájí boj o titul a Masarykův pohár. Lvi mají v úvodních dvou zápasech výhodu domácího prostředí.

Hokejisté Hradce zvládli nastavení na ledě Vítkovic a jsou poprvé ve finále

Hokejisté Hradce Králové postoupili poprvé do finále extraligy a slaví historický úspěch. Mountfield vyhrál v rozhodujícím sedmém utkání semifinále na ledě Vítkovic 2:1 v prodloužení a dotáhl úspěšně sérii, v které vedl už 3:0 na zápasy. V čase...

Spousta práce vyšla vniveč, litoval kapitán Hradce Smoleňák

138 minut neskutečného boje, to bylo další semifinále hokejové extraligy, ve kterém domácí Hradec Králové ani napotřetí nedokázal proměnit postupový mečbol. V prodloužení byli Lvi podle Radka Smoleňáka lepší.

Hradec Králové má proti Vítkovicím třetí pokus na postup do finále

Hokejisté Hradce Králové se budou snažit na třetí pokus vybojovat v sérii proti Vítkovicím historický postup do finále extraligy. Svěřenci trenéra Tomáše Martince nastoupí ve čtvrtek na domácím ledě, kde v neděli za stavu 3:0 na zápasy podlehli...

Vítkovice zdolaly Hradec Králové v prodloužení a snížily v semifinále na 2:3

Hokejisté Vítkovic zvítězili v pátém utkání semifinále play off extraligy doma nad Hradcem Králové 3:2 v prodloužení a snížili stav série na 2:3. V čase 98:59 dovršil dokonalý obrat Ostravanů ze stavu 0:2 obránce Patrik Koch a rozhodl třetí...

Exhradecký Dej odvrátil na hradeckém ledě konec sezóny Vítkovic

Hokejisté Vítkovic vyhráli čtvrté utkání semifinále extraligy v Hradci 2:1 a snížili na 1:3 na zápasy. Přerušili tak sedmizápasovou vítěznou sérii Mountfieldu a odvrátili konec sezony. Dvěma góly to zařídil exhradecký útočník Rastislav Dej.

Hradečtí Lvi se mohou už dnes večer radovat z postupu do finále extraligy

Hokejisté Hradce Králové můžou dneska odpoledne dotáhnout svůj sen o extraligovém finále, a to před domácími fanoušky. Ve čtyři odpoledne za stavu 3:0 na zápasy nastoupí Lvi proti Vítkovicím.

Pozitivní bilance dodá klukům trochu sebevědomí, věří hradecký kouč Svoboda

Hokejisté Hradce budou v semifinále play off extraligy proti Vítkovicím usilovat o historickou účast ve finále. Trenérská lavička věří, že by Mountfieldu proti Vítkovicím mohla pomoct pozitivní bilance ze vzájemných zápasů v sezoně.

Lvi si pojistili dva hráče, v hradeckém dresu pokračuje Gaspar a Marcel

V hokejové extralize přituhuje, play off v plném proudu a Hradec Králové si během vyřazovacích bojů stihl pojistit dva hráče. V dresu Lvů budou pokračovat Patrik Marcel a Michael Gaspar.

Lvi ukořistili tři body až v samotném závěru, Martince štvou hloupé fauly

Hokejisté Hradce Králové prohrávali 0:2, ale podařilo se jim utkání otočit a liberecké Tygry porazili 3:2, rozhodující branku vsítil v 58. minutě Kevin Klíma a série se stěhuje na sever za stavu 1:1 na zápasy.

Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.