Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Votroci v neděli přivítají v Opatovicích reprezentaci Bahrajnu

Poprvé během přípravného období se Votroci představí v blízkosti Hradce Králové. V neděli v Opatovicích změří síly s reprezentací Bahrajnu - zápas začíná v 17:00.

Na soustředění v Písku Hradečtí oba přípravné zápasy zvládli, trenéry navíc potěšili dvěma čistými konty. Od utkání s Bahrajnem čeká Zdenko Frťala další kvalitativní posun. „Už to bude náš šestý zápas v přípravě, hra by měla být o něco lepší, co se sehranosti týče,“ upozorňuje hradecký kouč.

Jeho mužstvo prověří reprezentační tým pod vedením Miroslava Soukupa, někdejšího trenéra Slovácka nebo české reprezentační dvacítky. Bahrajn je v Česku na soustředění a během něj prohrál 0:2 s Duklou a porazil Mladou Boleslav 1:0. „Co mám zprávy od mužstev, které proti nim hrály, je to tým se zdravou agresivitou na hranici rizika, bude důležité, aby nedošlo k žádným nepříjemnostem. Věřím, že to zvládneme,“ přeje si Frťala.

Ten už zase o něco přiblíží sestavu té, se kterou by rád zahájil sezonu. Vypořádat se bude muset jen se zdravotními komplikacemi, které si několik hráčů přivezlo z Písku – Adam Vlkanova utrpěl proti Příbrami při srážce s obráncem zranění v ústech, které si vyžádalo šití, a měl pohmožděnou krční páteř, bolesti v zádech trápily Reného Kropáčka a bolavá třísla nepustila do utkání proti Žižkovu Martina Matouška. Drobné potíže měl i Wesley da Silva. „Adam Vlkanova už se zapojil do tréninku, René Kropáček pomalu taky. U nich i u Wesleyho se rozhodneme až před zápasem. Martin Matoušek měl problémy svalového rázu, u něj spíš do rizika nepůjdeme,“ rekapituluje zdravotní stav svých svěřenců trenér.

Utkání s Bahrajnem začíná v Opatovicích v neděli v 17:00.

Tisková zpráva | Foto Facebook FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, Bahrajn, příprava, zápas, trenér, Hradec Králové, Zdenko Frťala, Miroslav Soukup, Písek, Adam Vlkanova, Martin Matoušek, Česko, Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci v neděli přivítají v Opatovicích reprezentaci Bahrajnu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.