Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Fotbalisty Hradce Králové převzal trenér Frťala

Novým trenérem fotbalistů Hradce Králové se stal Zdenko Frťala. S druholigovým klubem podepsal smlouvu na tři roky. Rodák z Nitry na lavičce nahradí Karla Havlíčka, který skončil po minulém ročníku, v němž "Votroci" obsadili čtvrté místo.

Sedmačtyřicetiletý Frťala naposledy vedl druholigový Varnsdorf, za sebou má i angažmá v Jablonci, Čáslavi nebo slovenské Podbrezové. Jako asistent dříve pracoval ve Spartě, Plzni nebo Teplicích.

„Hradec je klub, který má ty nejvyšší cíle v druhé lize. Je to pro mě výzva a věřím, že budeme všichni spokojení,“ řekl Frťala v rozhovoru pro klubový web. „Tým je zdravý, má určitou kvalitu. To je předpoklad toho, abychom měli cíle, které určitě nebudou otázkou půl roku. Chceme pracovat dlouhodobě a koncepčně,“ doplnil bývalý mládežnický reprezentant.

 

Autoři | Foto Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25205957

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, trenér, Frťala, Zdenko Frťala, Karel Havlíček, fotbalista, Nitra, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, FK Baumit Jablonec, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Hradce Králové převzal trenér Frťala  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.