Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbalisté Chlumce jsou v extázi. Po Příbrami v poháru vyřadili i prvoligové Bohemians

Fotbalisté Bohemians 1905 vypadli v MOL Cupu ve třetím kole a nenavážou na semifinálovou účast z minulého ročníku. Dnes prohráli 1:2 na hřišti třetiligového Chlumce nad Cidlinou, který po Příbrami vyřadil z poháru už druhého prvoligového soupeře. Domácí poslal do vedení Jakub Jarkovský, za hosty pak sice srovnal Jan Vodháněl, ale o postupu Chlumce tři minuty před koncem rozhodl Tomáš Bastin.

Bohemians 1905 prohrávali od první minuty, kdy se hlavou prosadil domácí kapitán Jarkovský. Ještě hůř mohlo být s Klokany v 15. minutě, kdy rozhodčí po faulu Daniela Krcha nařídil pokutový kop. Střelu Tomáše Labíka ale brankář Roman Valeš vyrazil a dorážku záložník Chlumce poslal do tyče.

Pražané vyrovnali v 71. minutě zásluhou Vodháněla, který se prosadil po rohovém kopu. Bohemians 1905 poté soupeře přitlačili, ale domácí toho tři minuty před koncem využili k rychlému protiútoku, který přesnou střelou na zadní tyč zakončil Bastin.

Bohemians 1905 se stali třetím prvoligovým klubem, který už se s pohárem rozloučil. Ve druhém kole si Chlumec nad Cidlinou poradil 2:1 s Příbramí a minulý týden bylo třetí kolo konečnou pro Karvinou, která prohrála 0:2 s druholigovou Viktorií Žižkov.

Autoři | Foto FK Chlumec nad Cidlinou

Štítky Sport, fotbal, pohár, ČR, 3. kolo, FOTO, Chlumec nad Cidlinou, Bohemians 1905, 1. FK Příbram, Jan Vodháněl, MOL Cup, fotbalista, Daniel Krch, Roman Valeš, FK Viktoria Žižkov, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Chlumce jsou v extázi. Po Příbrami v poháru vyřadili i prvoligové Bohemians  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.