Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Vlkanova hattrickem sestřelil Jihlavu. Hradec vyhrál 4:2

Fotbalisté Hradce Králové bodovali popáté v řadě. V rámci 7. kola druhé nejvyšší soutěže porazili na domácí půdě Jihlavu. Přestřelku ovládli v poměru 4:2.

Zápas nabídl parádní podívanou, ale pro Hradecké to nezačalo dobře. V 7. minutě se totiž Jihlava dostala do vedení. Nicméně Votroci už ve 14. minutě srovnali z penalty zásluhou Adama Vlkanovy. V první části byla Jihlava aktivnějším týmem, ale další gól již nepadl.

V druhé části se Východočeši dostali poprvé do vedení, když se v 67. minutě trefil Erik Prokop. Hradecký brankář ale zářil a hosté si mohli trhat vlasy z šancí, které Ottmar dokázal zlikvidovat. 

V závěrečné desetiminutovce padly hned tři branky. Na 3:1 zvyšoval druhým gólem Vlkanova, nicméně záhy soupeř snížil. Naštěstí pro domácí z toho velké drama nebylo. V 88. minutě zpečetil vítězství Hradce kdo jiný než Vlkanova, který tak vstřelil hattrick.

FC Hradec Králové - FC Jihlava 4:2 (1:1)

Branky: 14. Vlkanova, 67. Prekop, 82. Vlkanova, 88. Vlkanova – 7. Klobása, 84. Koubek. Karty: 52. Javůrek (JIH), 74. Vedral (JIH)
FC Hradec Králové: Ottmar – Kopečný, Kvída, Martinec (C), Urma – Zbrožek, M. Černý (55. Soukeník), Šípek (72. Firbacher), Vlkanova – Ch. Frýdek (55. Djurdević), Prekop. 
Náhradníci: Vízek – Doležal, D. Procházka, Firbacher, Djurdević, Soukeník.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – J. Pavlík (80. Koubek), Vedral, Tijani, Javůrek – Smejkal, Fortelný, Lacko, Mikuš (74. Jakub Rezek) – Klobása, Jawo (65. Zoubele). 
Náhradníci: Veselý – Jakub Rezek, Zoubele, Svoboda, Vaculík, Koubek.

Autoři | Foto fchk.cz

Štítky Fotbal, FC Hradec Králové, výhra, Jihlava, hattrick, Adam Vlkanova, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, Jakub Rezek, Javůrek

Vlkanova hattrickem sestřelil Jihlavu. Hradec vyhrál 4:2  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.