Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Votroci bodovali popáté v řadě, vyšvihli se na třetí příčku tabulky

V 6. kole druhé fotbalové ligy uspěli hradečtí na své půdě, když doma zdolali Chrudim 2:0. O své výhře rozhodl Hradec již v první půli.

Hrůzostrašný vstup do začátku sezóny je zdá se, že zapomenutý. Hradečtí fotbalisté totiž bodovali již popáté v řadě a v neúplné tabulce se dostali už na třetí příčku.

Domácí na hřišti dominovali již od první půli. Ve 12. minutě rozvlnil síť Prekop a od té doby se hrálo v podstatě na jednu bránu. Vedení Votroků navýšil ve 34. minutě Martinec.

I v druhé části byl Hradec aktivnější. Chrudim měla možnost snížit z nebezpečné přímého kopu, ale míč skončil v náruči Ottmara. V samotném závěru domácí Procházka napálil břevno, ale Hradec to mrzet nemuselo, protože slaví důležitou výhru za tři body.

FC Hradec Králové - Chrudim 2:0 (2:0)

Branky: 12. Prekop, 34. Martinec. Rozhodčí: Pechanec - Kříž, Vodrážka. ŽK: Šípek, Zbrožek, Kopečný, Jukl - Sulík, Vašulín, Kesner. Diváci: 1110.
Hradec: Ottmar - Kopečný, Kvída, Martinec, Urma - Zbrožek, Jukl (39. Djurdjevič) - Šípek (65. Procházka), Vlkanova, Frýdek (77. Doležal) - Prekop. Trenér: Frťala.
Chrudim: Mrázek - Řezníček (15. Mastík), Vencl (52. Sixta), Drahoš, Krčál, Hlavsa - Sulík, Kesner, Janoušek, Froněk (70. Rybička) - Vašulín. Trenér: Veselý.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky Sport, fotbal, druhá, 6. kolo, Hradec Králové, Chrudim, statistika, DATA, FC Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci bodovali popáté v řadě, vyšvihli se na třetí příčku tabulky  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.