Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Demolice neskutečných rozměrů! Fotbalisté Hradce zničili soupeře osmi góly

Po třech zápasech měli na svém kontě jen dva body, byli předposlední a dokázali vstřelit pouze dva góly. Jenže ve 4. kole druhé nejvyšší fotbalové soutěže předvedli Votroci něco neuvěřitelného.

Jakoby do nich uhodil blesk. Hradečtí fotbalisté vstoupili do zápasu v neuvěřitelném tempu. V úvodní půli nasázeli soupeři čtyři branky a Vansdorf byl zralý na ručník.

Jenže hosté i ve druhé části pokračovali v naprostém kolapsu. V 54. minutě už to bylo 6:0 pro Východočechy a noční můra pro Vansdorf neměla konce. 

Na hrací ploše řádil především Djurdević, který nastřílel hatrick během pů hodiny hry. Nakonec se výsledek zastavil na konečných 8:0 pro Hradec, který tak slaví první výhru v sezóně a zároveň nejvyšší výhru ve své klubové historii! 

FC Hradec Králové - FK Vandsorf 8:0 (4:0)

Branky: 7. Martinec, 25. Djurdević, 39. Djurdević, 45. Prekop, 49. Zbrožek, 54. Djurdević, 70. Vlkanova, 83. D. Procházka. Karty: 30. Prekop (HKR) – 68. Ondráček (VDF)

FC Hradec Králové: Ottmar – Kopečný, Kvída, Martinec (C), Urma – Jukl, Zbrožek – Ch. Frýdek, Vlkanova, Šípek (17. Djurdević) – Prekop (55. D. Procházka). 
Náhradníci: Vízek – M. Černý, Djurdević, Doležal, D. Procházka, Soukeník, Trávníček.

FK Varnsdorf: Samoel – Kazda, M. Richter, Rudzan, Heppner (34. Šimon) – Bláha (73. L. Novák), Kocourek – Rudnytskyy (C), D. Breda (57. Houser), Barac – Ondráček. 
Náhradníci: Vaňák – Šimon, Daniel Novák, L. Novák, Kim, Houser.

Rozhodčí: Klíma – Matoušek, Bureš

 

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky FC Hradec Králové, fotbal, výhra, liga, Daniel Novák, fotbalista, FK Varnsdorf

Demolice neskutečných rozměrů!  Fotbalisté Hradce zničili soupeře osmi góly  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.