Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ani dvě branky nestačily Votrokům na vítězství

V zápase 25. kola druhé nejvyšší fotbalové soutěže mezi Třincem a Hradcem Králové byl k vidění aktivní útočný fotbal s vysokým počtem gólů, i přes to se oba celky musejí smířit po remíze 2:2 s jedním bodem.

Hned od prvního hvízdnutí hlavního arbitra do píšťalky se aktivně projevoval 168 centimetrů vysoký hradecký záložník Adam Vlkanova. Nejprve se dral do příležitosti již ve čtvrté minutě zápasu, ale tuto šanci nakonec obrana domácího Třince zlikvidovala. Při dalším pokusu čtyřiadvacetiletého záložníka, o čtyři minuty později, musel zasahovat brankář Ocelářů Adamuška.

Nakonec jako první změnil stav zápasu v desáté minutě Dedič. Po rohovém kopu se na jeho hlavu snesl míč, který třinecký forvard neomylně poslal za Ottmarova záda. Hradec Králové odpověděl na úvodní branku zápasu až po patnácti minutách, také z rohového kopu. O srovnání hostí se postaral Jakub Šípek. Další tlak Votroků v prvním poločase vyšel naprázdno. Ovoce nepřinesla šance Kopečného ani střelecký projektil Kateřiňáka z třiceti metrů.

Druhá polovina zápasu pro svěřence trenéra Frťaly znamenala tlak před bránou Třince, který vyvrcholil v 63. minutě. Síť rozvlnil Jakub Martinec, jak jinak než hlavičkou z rohové kopu. Radost Východočechů bohužel netrvala dlouho. Třinečtí se rychle vzpamatovali a stav zápasu dokázali srovnat už po devíti minutách.  Po rychlém úniku a kvalitní přihrávce míč za Ottmarova záda uklidil Arroya. Po devadesáti minutách utkání nenašlo svého vítěze a oba soupeřící celky berou po jednom bodu.

Pro Votroky se prozatím pozice v tabulce nemění, pořadím ovšem může zamíchat Varnsdorf, který v neděli zamíří do Prahy, kde se utká s poslední Viktorkou Žižkov. 

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, HC Oceláři Třinec, Mountfield Hradec Králové, Adam Vlkanova, Jakub Šípek, FK Viktoria Žižkov, FK Varnsdorf, Jakub Martinec, Praha

Ani dvě branky nestačily Votrokům na vítězství  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.