Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do Hradce míří nebezpečný soupeř z Jihlavy

V rámci 22. kola druhé nejvyšší fotbalové soutěže se mohou fanoušci těšit na velice atraktivní utkání druhého a třetího celku. Do Hradce Králové přicestuje druhá Jihlava, která drží před třetími Východočechy náskok pěti bodů.

„Čeká nás zkušený sebevědomý tým, který jaro odstartoval dobře – kromě zápasu ve Vítkovicích. Ten jim nevyšel spíš výsledkově než herně. Bude to naše konfrontace s týmem, který je v tabulce nad námi, takže to nebude jednoduché. Ale těžké zápasy jsou pro nás dobré,“ řekl si asistent trenéra Votroků Ondřej Prášil.

Hradečtí přitom do pátečního zápasu nevstupují v nejlepší herní formě. V posledních dvou zápasech nevstřelili branku a jejich herní projev nebyl příliš sebevědomí, s Vlašimí remizovali, a ještě před tím podlehli Varnsdorfu. S tím si naopak druhá Jihlava ve svém posledním zápase poradila hravě poměrem 3:1. 

Na podzim dokázal Jihlavu porazit Hradec venku 0:1. Zápas svojí brankou rozhodl Adam Vlkanova. O vítězství se budou Votroci pokoušet i tentokrát, můžete je přijít podpořit v pátek od 18:00 pod „lízátka”.

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, FC Hradec Králové, FC Vysočina Jihlava, MFK Vítkovice, Ondřej Prášil, FK Varnsdorf, Adam Vlkanova, Vlašim

Do Hradce míří nebezpečný soupeř z Jihlavy  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.