Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Votroci znají program jarní části, první zápas je čeká 3. března na domácí půdě

Program zápasů jarní části byl znám již v minulosti, nyní byl ale upřesněn. Stále však může docházet ke změnám, jasno ještě totiž není o televizních přenosech. První zápas Votroky čeká 3. března na domácí půdě, kdy se jim ve 14:30 postaví FK Baník Sokolov.

Upřesněné termíny jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY najdete na internetových stránkách Votroků v sekci zápasy A týmu.

Hradečtí fotbalisté hrají svá domácí utkání vždy v neděli, jsou ale tři výjimky.

Utkání 22. kola s Jihlavou se uskuteční v pátek, protože Malšovický stadion o následujícím víkendu bude patřit startu cyklistického závodu ze seriálu Nova Cup. Ve 26. kole budou Votroci hrát v pátek s Českými Budějovicemi kvůli tomu, že další kolo se hraje v oficiálním termínu už ve středu. Poslední domácí zápas proti Táborsku se odehraje v jednotném termínu v sobotu stejně jako všechny ostatní duely 30. kola.

Mimo víkend budou Votroci hrát i některá venkovní utkání. Na Žižkově ve 23. kole a v Brně ve 27. ve středu, což jsou oficiální termíny ligy. Ve 25. kole pojedou do Třince ve čtvrtek, protože se o víkendu v okolí stadionu Rudolfa Labaje konají závody BMX.

Data konání zápasů ještě nejsou definitivní, zasáhnout do nich mohou mimo jiné povětrnostní podmínky nebo zařazení utkání TV do programu.

Autoři

Štítky fotbal, Votroci, přehled, kopaná, FK Baník Sokolov, půda, 2. česká fotbalová liga, FC Vysočina Jihlava, SK Dynamo České Budějovice, FK Viktoria Žižkov, FC Zbrojovka Brno, TV Nova, okres Tábor

Votroci znají program jarní části, první zápas je čeká 3. března na domácí půdě  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.