Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Záložník Ladislav Martan odešel z Hradce, přestoupil do Českých Budějovic

Záložník Ladislav Martan, který v černobílých barvách odehrál desítky zápasů, odchází do českobudějovického Dynama. Z jihu Čech do stotisícového Hradce naopak míří útočník Patrik Švantner, který ale bude na jaře působit v SK Benešov.

Ladislav Martan přišel do Hradce v létě 2016 z Varnsdorfu, v černobílých barvách odehrál 26 zápasů v nejvyšší soutěži a 43 ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Vstřelil v nich dva, respektive jeden gól.

Hradecký fotbalový klub se Dynamem dohodl na přestupu záložníka Ladislava Martana. Místo něj přijde Pod Lízátka dvaadvacetiletý útočník Patrik Švantner. V této sezoně už ale nastoupil za dva kluby, a tak jaro stráví ještě v barvách SK Benešov.

„Láďovi měla za půl roku končit smlouva a v našich plánech dál nefiguroval. V Hradci si svoje odvedl, děkujeme mu za jeho služby a přejeme hodně štěstí v budoucnosti,“ uvedl výkonný ředitel Votroků Jiří Sabou.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky Votroci, fotbal, přestup, Martan, FC Hradec Králové, Ladislav Martan, SK Dynamo České Budějovice, SK Benešov, Česko, 2. česká fotbalová liga, FK Varnsdorf, Jiří Sabou

Záložník Ladislav Martan odešel z Hradce, přestoupil do Českých Budějovic  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.