Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Votroci odjeli na soustředění do Špindlu

Mrazivé pondělní ráno vyprovodilo Votroky na cestu na soustředění do Špinlerova Mlýna. Dvacet hráčů s realizačním týmem odjelo v osm ráno od Malšovického stadionu na týdenní kondiční soustředění.

Týdenní soustředění ve Špindlerově Mlýně završí fázi přípravy hradeckého A týmu, která je zaměřená na nabírání kondice. „Hráče tam čeká dřina, pot, slzy i úsměv. Budeme v krásném prostředí hor. Doufám, že kondiční stav bude minimálně takový, jaký je teď,“ řekl hlavní trenér Zdenko Frťala.

V autobuse, který nabral směr Vojenská zotavovna Bedřichov ve Špindlerově Mlýně, sedělo kromě trenérů dvacet hráčů. Nechybějí zimní posily Jiří Kateřiňák, Michal Leibl a Patrik Brandner, který je mezi Votroky na zkoušce.

V Hradci zůstali hráči, kteří se potýkají se zdravotními problémy: Michal Trávníček, Martin Matoušek, Adam Vlkanova, Filip Zorvan, Jakub Pokorný a Wesley Da Silva. Ladislav Martan a Tomáš Hynek se připravují s juniorkou.

Votroci budou v Krkonoších týden nabírat hrubou kondici, soustředění zakončí v sobotu přípravným utkáním ve Vrchlabí s Dobrovicemi.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, soustředění, Špindlerův Mlýn, Zdenko Frťala, Jiří Kateřiňák, Michal Leibl, Patrik Brandner, Michal Trávníček, Martin Matoušek, Adam Vlkanova, Filip Zorvan, Jakub Pokorný

Votroci odjeli na soustředění do Špindlu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.