Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V přípravě čeká Votroky Tipsport liga i soustředění ve Špindlu

Votroci si volno přes Vánoce užili jen částečně, od kondičního trenéra Ondřeje Krajáka dostali výživné individuální tréninkové plány, podle kterých nemohou zahálet ani mezi cukrovím. Do zimní přípravy pak naskočí 7. ledna.

Zimní dřina začne pro hradecké fotbalisty fyzickými testy v pondělí 7. ledna 2019 na FTVS UK v Praze, hned ve středu 9. ledna se pro ně rozjede zimní Tipsport liga utkáním s Příbramí v Horních Počernicích. Soustředění mají Votroci v plánu na konci ledna ve Špindlerově Mlýně, uzavřou je přípravným zápasem s Dobrovicemi ve Vrchlabí.

Ostatní přípravné duely absolvují vesměs na umělé trávě Malšovického stadionu s výjimkou utkání s Mladou Boleslaví – ten Hradec sehraje na hřišti soupeře a na přírodním trávníku. Generálku před startem jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY si Votroci zahrají s Živanicemi, o místě jejího konání bude rozhodnuto podle aktuálního počasí.

Kompletní rozpis přípravných utkání najdete ZDE.

Tisková zpráva

Štítky Votroci, fotbal, příprava, 2019, Tipsport liga, Špindlerův Mlýn, Ondřej Kraják, Vánoce, FC Hradec Králové, 1. FK Příbram, Fakulta tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, FK Mladá Boleslav, 2. česká fotbalová liga, Praha

V přípravě čeká Votroky Tipsport liga i soustředění ve Špindlu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.