Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hradečtí fotbalisté jedou na jih Moravy. V posledním utkání roku budou Votroci čelit Znojmu

Posledním utkáním v druhé nejvyšší fotbalové soutěži v tomto roce bude pro Votroky dnešní souboj se Znojmem. Zápas začíná v 18:00 na městském stadiónu ve Znojmě.

Utkání se bude hrát po reprezentační pauze, během které si Votroci zašli zatrénovat i do boxerského ringu. „Snažíme se udržovat v klukách adrenalin, povahu válečníků, kterou po nich chceme a kterou jsme prokázali v derby s Pardubicemi. Ten zápas jsme ovládli díky tomu, že jsme do něj právě jako válečníci šli,” komentuje přípravu trenér Hradce Zdenko Frťala.

PSALI JSME: VIDEO: Votroci absolvovali speciální trénink, během reprezentační pauzy opět boxovali 

Naposledy se Hradec Králové utkal se Znojmem na konci minulé sezóny. Votroci tehdy porazili svého dnešního soupeře o jeden gól - 2:1.

Hradečtí svěřenci trenéra Frťaly do zápasu vstoupí po domácí výhře nad Pardubicemi 4:1. Znojemští naposledy deklasovali Vítkovice 0:6.

Do Znojma pojedou Votroci v kompletní sestavě s výjimkou dlouhodobě zraněných hráčů a Otty Urmy, který v derby s Pardubicemi dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně.

Utkání ve Znojmě začíná v pátek v 18:00 na městském stadiónu.

Autoři

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, Znojmo, Orli Znojmo, Morava, FC Hradec Králové, FK Pardubice, Zdenko Frťala, MFK Vítkovice

Hradečtí fotbalisté jedou na jih Moravy. V posledním utkání roku budou Votroci čelit Znojmu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.