Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zápas se Zbrojovkou Brno se ponese ve slavnostním duchu

Ve 13. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se mohou fanoušci Votroků dnes těšit na další zajímavé utkání. Východočeši na svém stadiónu přivítají Zbrojovku Brno, která ještě minulou sezónu kopala nejvyšší českou ligu.

Hradci Králové se poslední zápas v Budějovicích nepovedl. Z jižních Čech si Votroci odvezli výprask v podobě tří gólů a propadli se na třetí místo za České Budějovice a Jihlavu. Zbrojovka se po výměně trenéra nepatrně zvedla, v posledních třech zápasech neprohrála.

Poslední tři vzájemné zápasy skončily remízou. 

„Mají kvalitní kádr, podobně jako Budějovice spoustu zkušených hráčů. Příchodem nového trenéra dostali nový impulz. O tom, že jsou asi na správné cestě, svědčí to, že od jeho příchodu neprohráli,“ hodnotí soupeře hradecký trenér Zdeno Frťala.

Na Malšovickém stadiónu si fotbalisté připomenou i stoleté výročí republiky. Před zápasem zazní státní hymna, budou vyvěšeny státní vlajky. Trenéři a realizační tým si připne trikolóry.

„Vnímám to jako správnou věc. Náš společný stát má historii, která je bohatá v dobrém i ve zlém. Myslím, že hlavně starší ročníky rády vzpomínají na společný život Čechů a Slováků. Je to připomenutí společných úspěchů i ve fotbale,“ komentuje Frťala.

Utkání se Zbrojovkou začíná v sobotu v 17:15 a živě ho bude vysílat ČT Sport.

Autoři

Štítky fotbal, Votroci, Zbrojovka Brno, kopaná, FC Zbrojovka Brno, FC Hradec Králové, 2. česká fotbalová liga, SK Dynamo České Budějovice, trenér, FC Vysočina Jihlava, Jihočeský kraj

Zápas se Zbrojovkou Brno se ponese ve slavnostním duchu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.