Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Před Třincem trápí Votroky marodka. Nebrečíme, říká kouč Zdenko Frťala

Jedenácté kolo druhé nejvyšší fotbalové soutěže nabídne hradeckým fanouškům souboj Hradce Králové a Třince. Oba týmy jdou do zápasu s porážkou z předchozího kola.

Votroci nastoupí do zápasu s oslabenou sestavou. Na marodce jsou dlouhodobě Michal Trávníček a Martin Matoušek, před čtrnácti dny je doplnil Adam Vlkanova. A to není vše, při zápase s Chrudimí si zlomil zánártní kůstku Filip Zorvan. René Kropáček má dvouzápasový trest zákazu startu za červenou kartu proti Chrudimi a několik hráčů hlásilo příznaky chřipky.

„Snad tým dáme do zápasu dohromady. Jsou situace, které očekáváte a situace, které neočekáváte. Určitě nebudeme brečet, věřím, že se ukážou hráči, kteří tolik nenastupovali,“ odmítá klesat na mysli trenér Zdenko Frťala.

Třinec je v tabulce předposlední, ale i tak může třetí Hradec potrápit. V jeho sestavě může zaujmout například jméno Ondřeje Kušníra, který v letech 2012-2014 nastupoval za pražskou Spartu.

„Je to klasický druholigový model, spojení zkušených a mladších hráčů. Třinec je z posledních utkání na pozitivní vlně, bude to nepříjemný soupeř, který hlavně v minulé sezoně prokazoval nadstandardní výkonnost. Jejich hra je založená na vysokém napadání,“ hodnotí soupeře trenér Frťala.

Naposledy se tyto dva týmy utkaly minulou sezónu na jaře, tehdy Hradec nasázet Třinci pět gólů. Statistiky vzájemných zápasů jasně mluví pro Votroky. 

Výkop je plánován na neděli v 16:00 na Malšovickém stadiónu.

Autoři | Foto Facebook FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, kopaná, Třinec, Zdenko Frťala, Hradec Králové, Chrudim, Adam Vlkanova, Michal Trávníček, Filip Zorvan, Martin Matoušek, Ondřej Kušnír

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před Třincem trápí Votroky marodka. Nebrečíme, říká kouč Zdenko Frťala  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.