Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po dvou prohrách vybojovali Votroci tři body, porazili Vlašim

, aktualizováno 2. září 2018, 17:10

Po třech týdnech, kdy naposledy hráli na domácím hřišti, se Votroci opět představili svým fanouškům na Malšovickém stadionu. Sedmé kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY spolu svedlo FC Hradec Králové a FC Sellier & Bellot Vlašim.

Hradečtí si především chtěli udobřit fanoušky a ukončit nepovedený týden, během kterého poprvé v sezóně prohráli v lize, a poté vypadli z MOL Cupu. 

První poločas 846 přihlížejících diváků ale příliš nepotěšil, moc fotbalové krásy k vidění nebylo. V 41. minutě se hosté mohli dostat do vedení, gól Vlašimi ale nebyl uznán kvůli ofsajdu.

Hostům se znovu podařilo prosadit ve 47. minutě. Tentokrát již gól platil, Oskar Fotr vyslal dlouhý pas za obranu a poslal svůj tým do vedení. 0:1.

Domácí gólově odpověděli o devět minut později. Fahrudin Durdevič se dokázal zbavit dvou protihráčů, vystřelil a vyrovnal na 1:1. Záhy po vstřeleném gólu se domácí trenér Frťala rozhodl pro střídání. Stáhl Martana a na jeho místo poslal Zorvana, který o pouhé čtyři minuty později zvýšil na 2:1. Na konečných 3:1 upravil v 77. minutě z pokutového kopu Adam Vlkanova. 

FC Hradec Králové - FC Sellier & Bellot Vlašim 3:1

Branky: 56. Durdević, 60. Zorvan, 77. Vlkanova (pen.) – 47. Fotr

Žluté Karty:  13. Kropáček, 27. Urma, 45. Martinec, 45+1. Martan, 73. Jukl – 36. Piško, 54. Fotr 

FC Hradec Králové: Ottmar – Plašil, Kvída, Martinec, Urma – Jukl, Martan (56. Zorvan) – M. Černý, Vlkanova, Durdević (89. Hynek) – Kropáček (26. Matoušek). 
Náhradníci: Stejskal – Zorvan, Matoušek, Hynek, Funda, J. Pokorný.

FC Sellier & Bellot Vlašim: P. Le Giang – Plechatý (62. Plachý), Piško, J. Štochl, Mil. Kadlec – Fortelný (79. Dao), Mizerák, Mareček, Ivanko-Macej (67. Selemani) – Fotr, Hadaščok. 
Náhradníci: Bačkovský – Túlio, Janda, Skopec, Dao, Selemani, Plachý.

Rozhodčí: Klíma – Petřík, Dressler

Diváci: 846

Autoři

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, Vlašim, kopaná, FC Sellier & Bellot Vlašim, 2. česká fotbalová liga, Adam Vlkanova, MOL Cup, Oskar Fotr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou prohrách vybojovali Votroci tři body, porazili Vlašim  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.