Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Poslední zápas před reprezentační pauzou. Votroci doma přivítají Vlašim

Jsou tomu již tři týdny, kdy Votroci naposledy hráli na domácím hřišti, dnes se jim to opět poštěstí. Porvat se o tři body do tabulky FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přijede Vlašim. Hradečtí se budou především snažit ukončit nepovedený týden, během kterého poprvé v sezóně prohráli v lize, a poté vypadli z MOL Cupu.

„Máme před sebou dvacet čtyři kol, soutěž je nevyzpytatelná. Dva výsledkově nepovedené zápasy nemůžou způsobit, že se budeme utápět v depresi. To jsem klukům řekl už v Radotíně a na tréninku jsme se do nich zase snažili dostat optimismus a pozitivní energii. Minulost už nevrátíme, musíme se všichni zaměřit na Vlašim,“ líčí trenér Zdenko Frťala.

Po sedmi kolech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY patří Hradci 5. příčka tabulky s 11 body. Vlašim nasbírala 6 bodů, které jí stačí na 11. příčku.

Domácí kouč může po delší době počítat s téměř kompletním kádrem, drobné svalové problémy trápí v podstatě jen čerstvou posilu Wesleyho da Silvu. Nenastoupí nejspíš ani Michal Trávníček, který si poranil koleno ve Varnsdorfu. „Po reprezentační pauze by měl být připravený,“ říká Frťala.

Hradecká sestava se bude od té, která vyběhla na hřišti v Radotíně opět lišit. „V pohárových utkáních jsme dávali příležitost hráčům, kteří nebyli tak vytížení v lize, aby ukázali, že jsou v kádru oprávněně. To, že ne všichni splnili moje představy, je fakt, a oproti pohárovému zápasu určitě změny v sestavě budou,“ plánuje kouč.

Vlašimští půjdou do zápasu v lepším rozpoložení než Votroci. Poslední dvě ligová kola bodovali. Nejprve si připsali bod za venkovní remízu s Táborskem 2:2 a následně doma porazila Pardubice 2:0. V posledním pohárovém zápasu narozdíl od Hradce uspěli, porazili Dvůr Králové 0:2.

„Naše situace nebyla před posledním utkáním ideální a o to víc si vážím výhry. Ovšem musíme jít dál a soustředit se na další zápas, který odehrajeme v Hradci Králové. Určitě to pro nás nebude lehké, ale nedáme svou kůži lacino,“ říká před utkáním trenér Vlašimi Miloslav Brožek.

Zápas 7. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY - FC Hradec Králové - FC Sellier&Bellot Vlašim začíná v neděli 2. září v 15:00 na stadionu v Malšovicích.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, kopaná, Vlašim, 2. česká fotbalová liga, MOL Cup, Hradec Králové, Zdenko Frťala, Radotín, FC Sellier & Bellot Vlašim, Michal Trávníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední zápas před reprezentační pauzou. Votroci doma přivítají Vlašim  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.