Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Radotíně nás čeká nepříjemný zápas, ale chceme postoupit, říká trenér Votroků Frťala

Votroky dnes čeká další pohárový zápas. Hradečtí fotbalisté se ve druhém kole MOL Cupu utkají s Olympií Radotín, tedy soupeřem z ČFL, který ještě loni pod hlavičkou Olympie Praha hrál druhou nejvyšší soutěž. Zápas v Radotíně začíná v 17:00.

„Bude to nepříjemný zápas na nepříjemném hřišti, ale musíme být od první minuty koncentrovaní a uvědomovat si, že naším cílem je postup,“ říká trenér Zdenko Frťala.

Hráče připravuje na to, že je čeká typický pohárový zápas. „Radotín je další nepříjemný soupeř, který za poslední tři roky prošel turbulentním obdobím. Jsou tam hráči, kteří mají zkušenosti z velkého fotbalu, propojení s mladými fotbalisty a s cizinci,“ popisuje.

V hradecké sestavě opět dojde ke změnám, oproti ligovým zápasům dostanou prostor hráči, kteří ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE tak často nenastupují. „Takhle jsme se domluvili už před sezonou,“ říká Frťala, který nemůže počítat s Michalem Trávníčkem, který má z utkání ve Varnsdorfu poraněné koleno.

Zápas v Radotíně začíná v 17:00.

Autoři | Foto FC Hradec Králové

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, kopaná, Radotín, MOL Cup, Česká fotbalová liga, Praha, Zdenko Frťala, 2. česká fotbalová liga, trenér, FK Varnsdorf, Michal Trávníček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Radotíně nás čeká nepříjemný zápas, ale chceme postoupit, říká trenér Votroků Frťala  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.