Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Votroci měli převahu, gólově se ale prosadit nedokázali. Vítkovice si odvážejí bod

Hradečtí Votroci vstupovali do zápasu z pozice jasného favorita. V letošní sezóně FORTUNA: NÁRODNÍ LIGY byli před zápasem stoprocentní. MFK Vítkovice bodovali ze tří možností pouze jednou. Výrazně aktivnější byli po celý zápas domácí, jejich snaha ale vyšla naprázdno. Po devadesáti minutách zůstalo skóre 0:0.

Hned v úvodu zápasu spálili hradečtí tutovku. V 7. minutě Urma centroval do vápna, Martan ale pálil těsně vedle. V 19. minutě mohl s přímého kopu skórovat Vlkanova, gólman Šustr ale změnu stavu nepřipustil.

Vzápětí bylo rušno na druhé straně, vítkovický Mišinský pálil z hranice vápna. Ottmar ale střelu lapil.

Krásnou individuální akci Adama Vlkanovi přinesla 25. minuta. Hradecký útočník si "povodil" hostující obránce, trefil však pouze tyč! 

Hosté zahrozili v 32. minutě, když stříleli ze střední vzdálenosti. Ottmarovi míč z náruče vypadl, před dorážkou vítkovického útočníka však stačil balón lapit. 

Herní převahu nebyli v prvním poločasu Votroci schopni přetavit do gólu, po prvních pětačtyřiceti minutách bylo vyrovnáno 0:0. 

Na světelné tabuli svítila 56. minuta, když Finěk propasíroval u šestnáctky míč k Martanovi, jeho střelu ale vítkovický obránce zblokoval pouze na rohový kop.

Druhý poločas moc šancí nepřinesl. Ojedinělou brankovou příležitost přichystali domácí. Třináct minut před koncem zápasu poslal pozdrav k brance hostů Zorvan, brankář Šustr ani zasahovat nemusel, pumelice mířila mimo jeho tyče.


FC Hradec Králové - MFK Vítkovice 0:0

FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Finěk, Kvída, Plašil, Urma – M. Černý (69. Zorvan), Durdević (58. Hynek), Janoušek, Kropáček – Vlkanova, Martan (77. Miker). 
Náhradníci: Stejskal – Trávníček, Hynek, Jukl, Martinec, Zorvan, Miker.

MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Cverna, Cverna, Holiš, Hýbl (74. Mrázek) – Mikula (C), Motyčka, Pašek (67. Macej), Vasiljev – Mišinský (87. Bzirský). 
Náhradníci: Simkanič – Bzirský, Moučka, Macej, Mrázek.

Rozhodčí: Vojkovský – Antoníček, Mojžíš 
Delegát: Beneš

Počet diváků: 1130

Autoři

Štítky fotbal, FC Hradec Králové, MFK Vítkovice, kopaná, 2. česká fotbalová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Votroci měli převahu, gólově se ale prosadit nedokázali. Vítkovice si odvážejí bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.