Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbal

Lvíčata chtějí vyválčit ve federálním derby pod lízátky tři body

Malšovická aréna dneska zažije další mezinárodní klání. Tentokrát se fotbalová Lvíčata střetnou v přípravě se Slovenskem. Federální derby má výkop v osmnáct hodin.

Blíží se první mezinárodní utkání na malšovickém stadionu, fotbalistky přivítají Bosnu

Dva měsíce od otevření nového stadionu v Hradci Králové se tady odehraje mezinárodní utkání. V rámci fotbalové Ligy národů se česká reprezentace žen střetne s Bosnou a Hercegovinou.

Policie dostala echo o domluvené bitce mezi fanoušky Dynama a Sparty

V ulicích se odehraje bitka mezi fanoušky hokejových Pardubic a fotbalové Sparty. Takové dostala echo policie a byla ve střehu. Naštěstí se tahle informace ukázala jako nepravdivá.

ANKETA: Někdo půjde dneska v Hradci na fotbal, někdo na hokej, stihnout se dá obojí

Na tuhle neděli se chystají v Hradci Králové do akce desítky policistů. Zajistit by měli dohled nad fotbalovými a hokejovými fanoušky. Ve střehu budou i členové antikonfliktního týmu.

Hradecké Votroky čeká pražská Sparta. Fanoušci mohou dorazit do speciální fanzóny

Hradec Králové čeká pravděpodobně nejatraktivnější fotbalový zápas od otevření nového fotbalového stadionu. Pod lízátka dorazí úřadující jednička tabulky AC Sparta Praha. Hradečtí fanoušci mohou na fotbalový stadion vyrazit do speciální fanzóny.

Hradec Králové bude hledat poradce pro prodej prvoligového fotbalového klubu

Hradec Králové bude ve výběrovém řízení hledat poradce pro prodej akcií městského prvoligového fotbalového klubu a pro výběr provozovatele nového stadionu. Poradce by za svou práci pro město mohl dostat kolem pěti milionů korun. Podmínky...

Hradecký stadion má konečně všechna potřebná razítka

Ještě dodělat sportbar a už bude nový sportovní svatostánek v Hradci Králové kompletní. 5. září se tady odehrála fotbalová premiéra za podmínky, že se jedná o částečné převzetí stadionu, Nyní už má stavba všechna potřebná razítka.

Hokej ustoupil v Hradci Králové fotbalu, hrát se bude na hokejovém stadionu později

V neděli 8. října hrozila časová kolize mezi fotbalem a hokejovým derby, nakonec se posouvá čas hokejového zápasu mezi Hradcem Králové a Pardubicemi, hokej začne v devatenáct hodin a dvacet minut. Fotbal mezi Hradcem a Spartou v patnáct hodin.

Kotalova premiéra byla za tři body, Votroci si poradili s Jabloncem

Fotbalisté Hradce Králové při obnovené premiéře trenéra Václava Kotala porazili v devátém kole první ligy Jablonec 1:0. Domácí díky brance Daniela Horáka ze 17. minuty uspěli po sérii tří porážek.

Před fotbalovým utkání v Hradci uvidí fanoušci dokument POD LÍZÁTKY

Fanoušky čeká v neděli před fotbalem speciální předzápasový program. Přímo na stadionu uvidí premiéru unikátního dokumentu POD LÍZÁTKY, který jim přiblíží, jak se stavěl hradecký sen, nová fotbalová aréna.

Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.