Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Po roční odmlce se v neděli vrací do centra Hradce cyklistický závod

V rámci Hradeckého cyklo festivalu se v neděli od dopoledních hodin v centru Hradce Králové koná po roční odmlce akce zaměřená vyloženě pro a na milovníky jednostopých prostředků na vlastní fyzický pohon. Kvalitní jezdecké obsazení hlavního závadu najede na ostrý start úderem osmnácté hodiny!

Od 11. hodiny dopolední je na programu několik kategorií koloběhu. Na start se nejprve postaví ti nejmenší, a čtvrtý závod v řadě potom bude patřit už těm fyzicky nejzdatnějším. Samotné cyklistické závody poté startují ve dvě hodiny odpoledne. I zde se pojedou nejprve čtyři kategorie, přičemž ta nejatraktivnější v odpoledním programu, tedy ženy a muži HOBBY, startuje v 16:00 a na zúčastněné čeká dohromady šestnáct okruhů, celkově tedy 21,5 kilometrů.

Nejhlavnější závod však přijde na program až v 18 hodin. To odstartuje kvalitně obsazená Rafkarna Velká cena Hradce Králové muži ELITE, kde na závodníky bude čekat už o hodně větší porce kol a kilometrů: 25 kol sčítající dohromady 33,5 kilometrů! 

"V letošním roce slavíme 55. výročí od založení Velké ceny Hradce Králové. Díky spolupráci s Muzeem východních Čech se nám podařilo vytvořit venkovní výstavu, která mapuje kompletní historii tohoto závodu. Výstava bude k vidění na Ulrichově náměstí od 16. září 2019 a potrvá až do konce závodu 29.září 2019," stojí na webových stránkách pořadatelů rafkarna.cz

Autoři | Foto Facebook Rafkarna CZ

Štítky Velká cena města Hradce Králové, cyklistika, Rafkarna, Hradec Králové, cyklistický závod, Muzeum východních Čech

Po roční odmlce se v neděli vrací do centra Hradce cyklistický závod  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.