Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Votroci Daniel Finěk, Radim Ottmar a Patrik Vízek zůstanou v Hradci. Prodloužili smlouvy

Na začátku jara ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE prodloužili Votroci smlouvy s brankáři Radimem Ottmarem (do června 2020 s roční opcí), Patrikem Vízkem (do června 2022) a s obráncem Danielem Fiňkem (také do června 2022). „Je to pro mě hodně významný krok,“ řekl nejzkušenější z trojice, kapitán týmu Ottmar.

Co pro tebe znamená prodloužení smlouvy s FC Hradec Králové?

Je to pro mě hodně významný krok. Jsem rád, že o moje působení tady byl zájem a že jsem to mohl podepsat.

V Hradci se buduje nový tým. Máš být jeho tahounem – vnímáš to tak?

Změny cítíme všichni. Mám radost, že u přestavby kádru a u toho, co tady budujeme, můžu být. Udělám maximum pro to, aby mužstvo šlapalo. Pomůžu, jak budu moct. V kabině i na hřišti.

Na zimním soustředění jsme se bavili o tom, že v pětatřiceti se ještě necítíš opotřebovaný. Jak se cítíš? Na jak dlouho ještě vidíš vrcholovou kariéru?

V kabině jsou samí mladí kluci, mě to hrozně nabíjí. Vůbec se necítím na to, že bych tam měl být nejstarší. Nechci říkat žádná čísla, ale nepřipadá mi ani, že bych se měl ke konci kariéry nějak blížit.

Dostal ses mezi brankáře, kteří za Hradec odchytali přes sto zápasů. Dovedeš si představit, že v klubu zůstaneš i po skončení kariéry?

Jsem Hradečák každým coulem. Samozřejmě uvažuju i o tom, co bych dělal po kariéře, a kdyby přišla nabídka spojená s prací v klubu, hodně silně bych o tom přemýšlel. Fotbal miluju a chtěl bych u něj zůstat i po aktivní kariéře.

Ptám se proto, že odpoledne býváš na hřišti a trénuješ mladé gólmany. Jak tě to naplňuje?

Baví mě to s nimi. Líbí se mi to, že na nich vidím pokroky a touhu zlepšovat se. Myslím, že je to právě jedna alternativa, jakým směrem by se mohla ubírat moje cesta, až skončím s chytáním.

Zdroj FC Hradec Králové

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, smlouva, Radim Ottmar, Patrik Vízek, Hradec Králové, Daniel Finěk, kariéra, FC Hradec Králové

Votroci Daniel Finěk, Radim Ottmar a Patrik Vízek zůstanou v Hradci. Prodloužili smlouvy  |  Život a styl  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.