Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Votroci Daniel Finěk, Radim Ottmar a Patrik Vízek zůstanou v Hradci. Prodloužili smlouvy

 
čtvrtek, 14. března 2019, 09:10

Na začátku jara ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE prodloužili Votroci smlouvy s brankáři Radimem Ottmarem (do června 2020 s roční opcí), Patrikem Vízkem (do června 2022) a s obráncem Danielem Fiňkem (také do června 2022). „Je to pro mě hodně významný krok,“ řekl nejzkušenější z trojice, kapitán týmu Ottmar.

Co pro tebe znamená prodloužení smlouvy s FC Hradec Králové?

Je to pro mě hodně významný krok. Jsem rád, že o moje působení tady byl zájem a že jsem to mohl podepsat.

V Hradci se buduje nový tým. Máš být jeho tahounem – vnímáš to tak?

Změny cítíme všichni. Mám radost, že u přestavby kádru a u toho, co tady budujeme, můžu být. Udělám maximum pro to, aby mužstvo šlapalo. Pomůžu, jak budu moct. V kabině i na hřišti.

Na zimním soustředění jsme se bavili o tom, že v pětatřiceti se ještě necítíš opotřebovaný. Jak se cítíš? Na jak dlouho ještě vidíš vrcholovou kariéru?

V kabině jsou samí mladí kluci, mě to hrozně nabíjí. Vůbec se necítím na to, že bych tam měl být nejstarší. Nechci říkat žádná čísla, ale nepřipadá mi ani, že bych se měl ke konci kariéry nějak blížit.

Dostal ses mezi brankáře, kteří za Hradec odchytali přes sto zápasů. Dovedeš si představit, že v klubu zůstaneš i po skončení kariéry?

Jsem Hradečák každým coulem. Samozřejmě uvažuju i o tom, co bych dělal po kariéře, a kdyby přišla nabídka spojená s prací v klubu, hodně silně bych o tom přemýšlel. Fotbal miluju a chtěl bych u něj zůstat i po aktivní kariéře.

Ptám se proto, že odpoledne býváš na hřišti a trénuješ mladé gólmany. Jak tě to naplňuje?

Baví mě to s nimi. Líbí se mi to, že na nich vidím pokroky a touhu zlepšovat se. Myslím, že je to právě jedna alternativa, jakým směrem by se mohla ubírat moje cesta, až skončím s chytáním.

Zdroj FC Hradec Králové
 


 

Kam dál?

Minisoustředění má rozbít jednotvárnost, říká trenér Votroků Zdenko...

středa, 20. února 2019, 11:17

V předposledním týdnu před startem jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY odjeli Votroci na krátké soustředění do Rychnova nad Kněžnou....

VIDEO: Inspirací mi byl kouzelník, který mi vzal pozornost před...

neděle, 17. února 2019, 19:09

Pokud se řekne kouzelník, většina z vás si nejspíš vybaví Radka Bakaláře. Mladý rodák z Budějc na sebe upozornil poprvé v roce...

Bezhotovostní placení brzy vytlačí hotovost. Platba kartou je...

úterý, 12. února 2019, 11:23

„Až na nějaké výjimky budou do dvou dekád všechny platby elektronické.“ Takovou vizi má Miroslav Lukeš, který necelých osm let...

Hledal jsem herce, ze kterých jsem cítil letecké charisma, říká...

neděle, 27. ledna 2019, 13:00

Mladý hradecký režisér David Balda v uplynulých dnech uvedl do kin svůj první celovečerní film Narušitel. Prvotina teprve...

 
 
 

O čem píše Drbna.cz

ANKETA: Vláda se postavila proti volebnímu právu od 16 let

Poslanecký návrh Starostů, podle něhož by komunální politiky směli volit lidé už od 16 let věku, vláda na svém dnešním zasedání odmítla. Novinářům to po jednání kabinetu řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Proti snížení věkové hranice voličů o dva roky se postavila ministerstva vnitra a spravedlnosti, výhrady mělo i celkově neutrální ministerstvo financí. O předloze rozhodne Sněmovna.

Na hostivařské trati nastal další milník. Začala rekonstrukce železniční stanice Praha-Vršovice

Jeden z největších železničních projektů v zemi, čtyřmiliardová optimalizace traťového úseku z Prahy-Hostivaře na Hlavní nádraží, pokročil k dalšímu milníku – rekonstrukci stanice Praha-Vršovice.

Kterým eshopům s potravinami se raději vyhnout? Upozorňuje na to web potravinářské inspekce

Jak nakoupit potraviny a doplňky stravy snadno přes internet a přitom se nenapálit? To se snaží zajistit potravinářská inspekce, která zřídila novou sekci webu Potraviny na pranýři s názvem Rizikové weby.