Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Michal z Kouzelné školky vystoupí v Aldisu. Vyhrajte čtyři vstupenky!

, aktualizováno 6. prosince 2018, 12:05

Michal Nesvadba, který je dětem dobře známý z pořadu Kouzelná školka, vystoupí 8. prosince v Kongresovém centru Aldis. Během představení Michal k snídani se aktivně zapojí i malí diváci. V soutěži s Hradeckou Drbnou můžete vyhrát čtyři vstupenky!

Michal Nesvadba vystudoval Státní konzervatoř v Praze, obor hudebně - dramatický. Dva roky hrál jako sólista mim v divadle Laterna Magika v Praze, jako herec byl angažován v Divadle Ypsilon v Praze. V roce 1979 založil soubor Mimtrio, který se zásluhou mnoha zábavných tv pořadů proslavil po celé Československé republice (1985-1989).

V představení Michal k snídani se děti mohou těšit na hru s barevnými samolepicími páskami. Vytočí metry a metry pásek, ze kterých vyrobí nejrůznější předměty. Za pomoci všech malých diváků v hledišti rozluští Michal velkou záhadu, co se vlastně stane s jídlem, které necháme na talíři nedojedené. 

KDY: 8. prosince v 10:30

KDE: Kongresové centrum Aldis

Soutež o 4 vstupenky pro celou rodinu

V soutěži s Hradeckou Drbnou o čtyři vstupenky byla vylosována Ludmila Viková. Gratulujeme. 

Foto michalnesvadba.cz

Štítky soutěž, Michal, Kouzelná školka, Michal s snídani, Michal Nesvadba, vstupenka, Kongresové centrum Aldis, Drbna.cz, Praha, snídaně, představení, Laterna magika, Studio Ypsilon, Československo

SOUTĚŽ: Michal z Kouzelné školky vystoupí v Aldisu. Vyhrajte čtyři vstupenky!  |  Drbna  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.