Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pro dceru přišla na autobusák pozdě, holčička byla pryč. Strážníci ji našli v hale vlakáče

Dlouhé minuty zoufalství si prožila maminka, která v neděli večer přišla na autobusové nádraží v Hradci naproti své malé dceři. Dívenka už tam totiž nebyla a na matku nepočkala, ta tak oslovila strážníky, aby ji dceru pomohli hledat.

Dívka do Hradce přijela meziměstským autobusem. „Hradec Králové je pro ně nové město, protože se teprve před pár dny přistěhovaly, a ještě ho moc neznají,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Knžourová

Informace byla předána ostatním hlídkám. „Vystrašenou ženu strážníci posadili do vozidla a projížděli s ní okolí. Po dvaceti minutám se podařilo hlídce, kontrolující halu vlakového nádraží, dívenku najít a předat matce. Ta strážníkům upřímně poděkovala za ochotu a pomoc,“ dodala mluvčí.

Poděkování matky

Tímto bych chtěla velice poděkovat strážníkům městské policie HK, kteří neváhali ani vteřinu s pomocí hledání mé dcery Elišky. Občas stačí špatná domluva a neštěstí je na světě. Neznám jména strážníků, a nevím, jak jinak jim poděkovat nežli touto cestou. Oslovila jsem je na terminále v neděli dne 21.7. přibližně v půl desáté večer, ihned obvolali kolegy a po (pro mne dlouhých) minutách, kdy jsme projížděli ulice, se z vysílačky ozvalo, že mají Elišku a čekají na nás na vlakovém nádraží. Tímto ještě jednou děkuji jak strážníkům, tak jejich kolegům. Děkuji.

Autoři | Foto MP Hradec

Štítky pátrání, strážníci, městská policie, hradec, Hradec Králové

Pro dceru přišla na autobusák pozdě, holčička byla pryč. Strážníci ji našli v hale vlakáče  |  Krimi  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.