Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Oprava železniční trati ztíží do konce května dopravu v Náchodě

Oprava železniční tratě vedoucí z Náchoda směrem na Teplice nad Metují od úterý 23. dubna do 27. května zkomplikuje automobilovou dopravu v dvacetitisícovém Náchodě. Kvůli uzavření dvou železničních přejezdů v náchodské čtvrti Běloves budou muset řidiči jezdit objížďkou přes město. Změny se dotknou i tras dvou linek městské hromadné dopravy. ČTK to řekla mluvčí náchodské radnice Nina Adlof.

Jako první se 23. dubna uzavře železniční přejezd v Bělovsi v ulici Kapitána Jaroše nedaleko Kauflandu. Od 29. dubna bude uzavřen i přejezd v Kladské ulici u bývalé železniční zastávky. Přes první přejezd řidiči jezdí do nákupní zóny, přes druhý jezdí od hraničního přechodu s Polskem.

Více než tříkilometrová obousměrná objížďka uzavřených přejezdů povede Kladskou ulicí na kruhové objezdy Itálie a Čedok a dále Běloveskou a Polskou ulicí. Kvůli nízké výšce podjezdu mezi kruhovými objezdy bude vozidlům vyšším než 4,1 metru výjimečně umožněn průjezd přes železniční přejezd u nádraží.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky automobilová, železnice, Náchod, železniční přejezd, Běloves, Teplice nad Metují, Kaufland, Čedok, Polsko, Itálie, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oprava železniční trati ztíží do konce května dopravu v Náchodě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.