Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při nehodách na Hradecku a Jičínsku zemřeli motorkář a řidička

Při dvou dopravních nehodách v Chlumci nad Cidlinou na Hradecku a u Milovic na Jičínsku dnes ráno zemřeli pětašedesátiletý motorkář a čtyřiašedesátiletá řidička osobního auta. Oba těžkým zraněním podlehli na místě nehod. Škodu na vozidlech u obou nehod policie dohromady odhadla na více než 400.000 korun. ČTK to řekl mluvčí policie Aleš Brendl.

Motocyklista jel v Chlumci nad Cidlinou Nádražní ulicí a po 07:00 mu do cesty vjel řidič dodávky vyjíždějící na hlavní silnici. "Řidič dodávkového vozidla se pravděpodobně nechoval dostatečně pozorně a měl vjet přímo do jízdní dráhy zleva přijíždějícímu motocyklu," uvedl mluvčí. Motocyklista narazil do levého boku dodávky. Její řidič podle policie alkohol před jízdou nepil.

Srážka dvou aut u Milovic se stala po 06:00 na hlavní silnici mezi Jičínem a Hradcem Králové. Řidička osobního auta jela směrem na Hradec Králové a v mírné levotočivé zatáčce se zřejmě rozhodla, že se otočí do protisměru a pojede zpět směrem na Jičín.

Za ní jedoucí řidič osobního auta ve snaze zabránit střetu strhl řízení vlevo a narazil do levého boku auta řidičky. Náraz její auto odhodil do příkopu, žena na místě zemřela. Alkohol u muže policisté vyloučili dechovou zkouškou.

Další okolnosti a příčiny obou nehod vyšetřují hradečtí a jičínští policisté.

 

Autoři

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Hradecko, Jičínsko, havárie, Královéhradecký kraj, okres Jičín, policie, automobil, Chlumec nad Cidlinou, Milovice, Hradec Králové, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodách na Hradecku a Jičínsku zemřeli motorkář a řidička  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.