Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ředitel Horské služby František Hadáček končí, podal výpověď

Od příštího měsíce bude mít Horská služba ČR nového ředitele. Ten současný, František Hadáček, podal výpověď. Zatím není známo, kdo na jeho místo nastoupí.

Ředitel Horské služby ČR František Hadáček končí k poslednímu červnu ve funkci. Podal výpověď, své rozhodnutí nechtěl blíže komentovat. „Měl jsem pracovní smlouvu s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Dal jsem výpověď a končím, na tom nic není," uvedl Hadáček.

Podle něj již ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) jako zakladatel Horské služby vypsalo výběrové řízení. Nový ředitel by měl být jmenován tak, aby mohl 1. července nastoupit.

„Po doručení výpovědi ministerstvo pro místní rozvoj vyhlásilo výběrové řízení a na základě výsledků výběrového řízení jsou doporučeni správní radě nejvhodnější kandidáti. Správní rada bude rozhodovat o jmenování ředitele Horské služby ČR,“ napsalo ministerstvo. Inzerát na ředitele byl zveřejněn na stránkách MMR 3. května a o dva týdny později byl ukončen, doplnil resort.

Autoři | Foto Horská služba

Štítky Horská služba, záchranáři, Hadáček, ředitel, výpověď, Horská služba České republiky, Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky, výběrové řízení

Ředitel Horské služby František Hadáček končí, podal výpověď  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.