Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Klicperovo divadlo otevře své brány veřejnosti

V rámci mezinárodního projektu European Theatre Night budou mít možnost milovníci divadla nahlédnout do prostorů a zákoutí hradeckého „Klicperáku”, které jsou za normálních okolností veřejnosti uzavřené. Na všechny akce v rámci Noci divadel je vstup zdarma.

I tato akce se ponese v duchu pokračujících oslav 100. výročí založení Československé republiky a vzpomínek na 17. listopad 1989. Letošní Noc divadel bude zahájena před budovou hlavní scény a to v 15:00.

Pro návštěvníky je připravený pestrý program. Již od 15:15 začnou probíhat komentované prohlídky interiérů a zákulisí. Provádět budou samotní herci a zaměstnanci divadla, kteří se postarají i o další body programu. Již tradičního programu “Povídání v Podkroví” se ujme například dlouholetá členka souboru Lenka Loubalová.

Během akce si na své přijdou například i milovníci hudby. Herec Jan Vápeník a jeho kolegové se postarají o „Happening k 17. listopadu". Zahrají písně Karla Kryla, ale i dobové popové hitovky. Začátek tohoto programu je plánován na 19 hodin taktéž před budovou hlavní scény.

Toto a mnoho dalšího je pro návštěvníky Klicperova divadla v rámci projektu European Theatre Night, na všechny akce v rámci Noci divadel je vstup zdarma.

Autoři

Štítky 17. listopad, svátek, Klicperovo divadlo, program, divadlo, Karel Kryl, Československo, projekt

Klicperovo divadlo otevře své brány veřejnosti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.