Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Dva řidiči se zběsile honili po Hradci, jeden skončil v zahradě, druhý v potoce

Bláznivá honička po Hradci skončila bouračkou dvou aut v Kydlinovské ulici. Řidič BMW dostal smyk a skončil na zahradě rodinného domu, z místa nehody utekl. Řidič Seatu strhl řízení do potoka, odkud auto museli vyprostit hasiči.

Nehoda dvou aut završila vzájemné pronásledování a předjíždění řidičů po Hradci. Ti se honili po silnici od Vančurova náměstí směrem na Přeměřice nad Labem „ Asi 1 km za železničním přejezdem řidič BMW nezvládl řízení a v levotočivé zatáčce před mostkem začal prudce brzdit, dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do oplocení rodinného domu,” popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Iva Kormošová.

Řidič prorazil plot a skončil na zahradě, z místa nehody utekl, v autě zůstali dva spolujezdci. Řidič Seatu, který jel těsně za ním, strhl řízení ve snaze zabránit střetu. To se mu však nepodařilo, dostal také smyk. Poškodil sloup věřejného osvětlení, dopravní značku, a zapíchl auto i se dvěma spolujezdci v korytě potoka, odkud ho museli vyprostit hasiči.

K nehodě došlo včera večer krátce po osmé. Sedmadvacetiletý řidič Seatu alkohol nenadýchal, řidiči BMW zkouška nemohla být provedena, protože utekl. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Způsobená škoda se vyšplhala na 60 tisíc korun. Policisté u obou vozidel kvůli jejich poškození zadrželi osvědčení o registraci.

Foto Policie ČR, HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, honička, závodění, potok, Policie ČR, zahrada, BMW, SEAT, havárie, Labe

FOTO: Dva řidiči se zběsile honili po Hradci, jeden skončil v zahradě, druhý v potoce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.