Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na srazu "amerik" u Stříbrného rybníku mělo dojít k napadení návštěvníků. Policie hledá svědky

Víkendová akce pro milovníky amerických automobilů, „Hradecká V8“, která probíhala u Stříbrného rybníku, přivítala velké množství návštěvníků a podle policie byla poklidná. Jediným významným incidentem, kterým se museli muži zákona zabývat, bylo fyzické napadení návštěvníků festivalu dvěma muži.

„K tomuto napadení mělo dojít těsně po půlnoci 18. srpna 2018 přibližně uprostřed areálu Stříbrný rybník a vzhledem k tomu, že dva z napadených byli poraněni a musela jim být poskytnuta lékařská pomoc, tak byla k případu přivolána i Policie ČR,“ řekl policejní mluvčí Ondřej Moravčík.

Policisté ale na místě zjistili, že dva z účastníků potyčky už na místě nejsou a nikdo ze svědků události je nezná. Z tohoto důvodu se policie obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění dvou mužů, kteří se údajně měli účastnit napadení návštěvníků a posléze z místa odjet pryč, aniž by poškozeným poskytli první pomoc.

„Jeden z údajných účastníků šarvátky byl ve věku přibližně 35 let, měl krátké světlé vlasy, vousy s výraznou bradou a v uchu měl kroužek (tzv. tunel) černé barvy. Druhý muž byl o něco málo starší – odhadovaný věk kolem 40 let, vysoký přibližně 180 cm a měl svalnatou postavu. Oba dva se pohybovali po areálu se skupinou osob na korbě vozidla značky Ford, typ Pick up,“ dodal mluvčí.

V případě, že máte informace k incidentu anebo k jeho účastníkům, volejte na 974 526 671 anebo na linku 158.

Autoři | Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Policie ČR, napadení, vyšetřování, Stříbrný rybník, policie, rybník, Amerika, Policie České republiky, Ford Motor Company

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na srazu "amerik" u Stříbrného rybníku mělo dojít k napadení návštěvníků. Policie hledá svědky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.